Karjerā – naudai vairs nebūs vietas tavā makā! Tiek nosaukts laimīgais, kura dzīvi apgriezīs par 180° – līdz 27. augustam

Šai zodiaka zīmei uzsmaidīs veiksme. Jūs sagaida lieli panākumi un karjeras izaugsme. Jūsu priekšā atvērsies panākuma un labklājības durvis. 

Kad tad īsti ir veiksme?

Veiksme ir kādas problēmas vai situācijas iepriekš neparedzēts, bet veiksmīgs atrisinājums. Veiksmes faktors bieži vien nosaka, vai būs labvēlīgs rezultāts vai tomēr nebūs. Veiksme ir panākumu atslēga.

 

Astroloģe savā jaunākajā prognozē nosaukusi zodiaka zīmi, kas kļūs par Merkura veiksmes lutekli. Šie laimīgie sajutīs likteņa dāsnumu. Naudas būs tik daudz, turpiniet skaitīt. Vēži peldēs veiksmē un labklājībā.

Šo zodiaka zīmi no 11. līdz 27. augustam gaidīs labas ziņas. Vēžiem var piedāvāt algas pielikumu, pat dubultā, karjeras izaugsmi vai vienkārši sniegt kādu pakalpojumu, kas jums būs par labu.

Merkurs, pēc astrologa domām, var pārsteigt Vēžus, padarot viņu dzīvi nedaudz labāku. Tāpat šī zodiaka zīme var var saņemt kādu svarīgu vēsti no kāda pagātnes cilvēka, kurš jums agrāk ir bijis ļoti dārgs un tuvs.

Lasi vēl: Whatsapp vietnē var izveidot pavisam jaunu video un bildi; Norādījumi tiem, kas ir atjauninājuši lietojumprogrammu

“Ja esat uzaicināts ciemos pie kāda sena paziņas, tad noteikti neatsakieties: ir arī iespēja uzzināt daudz interesanta, kas jūsu dzīvi izkrāšņos,” piebilda astroloģe.

 

Leave a Comment