VUGD brīdina visus Latvijas iedzīvotājus par turpmākajām pāris stundām! Labāk palikt mājās!

VUGD brīdina visus Latvijas iedzīvotājus par turpmākajām pāris stundām. Iedzīvotājiem ir jābūt ļoti piesardzīgiem un vēlams labāk palikt mājās. 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, ko parasti dēvē par VUGD, ir Latvijas Republikas Iekšlietu ministrijas pakļautībā esoša oficiāla valsts iestāde.

To veido centrālā administratīvā iestāde, kā arī atsevišķas un reģionālas organizatoriskas vienības. VUGD ir atbildīgs par valsts politikas īstenošanu ugunsdrošības, ugunsdzēsības, glābšanas darbu un civilās aizsardzības jomās. Turklāt tā pārrauga normatīvajos aktos noteikto ugunsdrošības un civilās aizsardzības noteikumu ievērošanu.

Centrālajā sistēmā ietilpst dažādi departamenti, proti, finanšu plānošanas nodaļa, personāla nodaļa, preses un sabiedrisko attiecību nodaļa, juridiskais departaments, plānošanas un koordinācijas nodaļa, Eiropas lietu un starptautiskās sadarbības nodaļa, projektu vadības nodaļa, iepirkumu un iepirkumu nodaļa. drošības departaments un dokumentu aprites un pārvaldības nodaļa.

Papildus VUGD struktūrā ietilpst tādas teritoriālās struktūrvienības kā Rīgas reģiona pārvalde, Latgales reģionālā brigāde, Kurzemes reģiona brigāde, Zemgales reģiona brigāde un Vidzemes reģiona brigāde.

Turklāt Latvijas Ugunsdzēsības muzejs ietilpst VUGD struktūrā un darbojas Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas pārraudzībā.

Lasi vēl: “Padzīvojusi dvēsele daudz reižu ilgāk..”; Nosauktas 10 pazīmes, ka esat veca dvēsele

Lasi arī: Vienkārši iegrieziet tomātus. Nereāli garda uzkoda “Mīlestības āboli”

 

VUGD izplatījusi paziņojumu visiem Latvijas iedzīvotājiem! Izlasi līdz galam! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment