Diemžēl 40 gadu vecumā no bada aizsaulē devusies slavena svaigēdāja blogere; kas zināms

Diemžēl 40 gadu vecumā no bada aizsaulē devusies slavena svaigēdāja blogere. Tiek pastāstīts kas pašreiz ir zināms. 

Svaigēšana ir uztura uzņemšanas veids, ko apvij dažādi aizspriedumi un mīti. Viens no tiem ir saistīts ar to, ka svaigēdāji uzturā lieto tikai salātlapas, ir izkāmējuši un neveseli, tomēr tā nebūt nav.

 

No bada Malaizijā aizsaulē devusies svaigēšanas blogere no Žanna D’Arta

Žannas D’Artas vairs nav. 40 gadus vecā blogere bija iecienījusi svaigēdāju uzturu un popularizēja savus uzskatus sociālajos tīklos.

Žanna n.o.m.i.r.a. vienā no klīnikām Malaizijā, kur viņa bija devusies uz detoksikāciju. Viņas n.ā.vi. izraisīja pārtikas trūkums. Ārsti nevarēja glābt sievieti.

Pēdējos deviņus dzīves gadus viņa ēda pēc īpašas shēmas. Piecus gadus blogere ievēroja vegānu uzturu, bet pēdējos četrus gadus viņa runāja par neapstrādātas pārtikas diētu. Katru dienu Žanna ēda tikai augļus un saulespuķu sēklu asnus. Viņa gatavoja sev smūtijus un sulas no šīm sastāvdaļām.

 

Žannas draugi stāstīja, ka jau labu laiku pamanījuši, ka kaut kas nav kārtībā, taču viņa atteicās atzīt, ka viņai ir problēmas. Vienai no viņas draudzenēm tomēr izdevās sazināties ar blogu autori, taču bija par vēlu.

Lasi vēl: VUGD brīdina visus Latvijas iedzīvotājus par turpmākajām pāris stundām! Labāk palikt mājās!

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmēm 1. augustā pilnmēness laikā sāksies laimīgā fāze, tomēr ne visiem šis laiks būs priecīgs

“Es vēroju viņas ceļojumu pretī n.ā..v.ei. vairāk nekā septiņus gadus. Pirms dažiem mēnešiem viņai jau bija noguris izskats, pietūkušas kājas, no kurām tecēja limfa. Apbrīnojami, ka viņa vispār varēja kustēties. Es domāju, ka viņa piedzīvoja sāpes. Viņa tika nosūtīta uz mājām ārstēties, taču viņa atkal aizbēga. Es redzēju viņu Puketā pirms diviem mēnešiem un biju šausmās. Es dzīvoju stāvu augstāk un katru dienu baidījos atrast līķi. Es viņu pārliecināju par nepieciešamību ārstēties, bet viņa nepaguva,” dalījās Žannas draudzene.

 

Leave a Comment