“Padzīvojusi dvēsele daudz reižu ilgāk..”; Nosauktas 10 pazīmes, ka esat veca dvēsele

Tev ir ilgas pēc mājām. Un tomēr jūs esat vairāk nekā pazīstams ar šo eksistenci. Dziļi iekšā ir apziņa, ka esat šeit bijis jau iepriekš. 

 

Kāpēc? Jo tā patiesībā arī ir. Jūs esat veca dvēsele, un jūs dzīvojat atkal un atkal.

 

Pirmkārt, kas ir veca dvēsele?

Ko tas nozīmē, ja kāds saka, ka esat veca dvēsele? Vai tas nozīmē, ka jūs rīkojaties vecāka par savu vecumu? 

Nē, nepavisam. Lai gan tas varētu būt faktors. Būt vecai dvēselei nozīmē, ka esat šeit bijis daudzas reizes. Jūs esat iemiesojies un reinkarnējies, dzīvojot vairākas dzīves, izņemot to, kuru dzīvojat tagad. 

Jā, es runāju par reinkarnāciju: pārliecību, ka dvēseles tiek pārstrādātas. Ka mēs dzīvojam nevis vienu cilvēka dzīvi, bet desmitiem. Iespējams simtiem. Varbūt pat vairāk. Bet es jums atklāšu nelielu noslēpumu – mums ir ne tikai iepriekšējās dzīves. Mums ir citas dzīves. Jo laiks ir nelineārs – tas ir ciklisks un bezgalīgs. Iespējams, šobrīd mēs dzīvojam citas dzīves paralēlā visumā. 

1. Tev ir teikts, ka tu esi veca dvēsele. Daudzas reizes

Ja jums atkal un atkal ir teikts, ka esat veca dvēsele, iespējams, ka esat. Smieklīgākais ir tas, ka vecās dvēseles iepazīst citas vecās dvēseles. Tātad cilvēki, kas to redz tevī, visticamāk, paši ir vecas dvēseles. Un otrādi.

2. Jūs noteikti esat vecmodīgs savā morālē un vērtībās.

Lai gan jūs daudzējādā ziņā esat tālredzīgs, jūs varat arī justies tradicionāli un vecmodīgi, kad runa ir par stingru morāli un vērtībām. Jūs pat varētu domāt, ka tās ir vērtības, kurām vajadzētu būt citiem cilvēkiem, bet tā nav. Vecās dvēseles brīnās, kāpēc jaunām dvēselēm nav vienāds skatījums uz dzīvi. Tas ir tāpēc, ka tie ir jauni, bet tu nē.

3. Tevi vienmēr ir interesējusi reinkarnācija.

Bērnībā kāds ar jums runāja par reinkarnāciju, un šķita, ka šī koncepcija ir patiesa. Kopš tā laika jūs esat ticējis iepriekšējām dzīvēm, nākamajām dzīvēm un paralēlajām dzīvēm.

4. Vecas dvēseles zina dzīves patieso jēgu

Jūs netērējat laiku bezjēdzīgām lietām. Jūs zināt patieso dzīves jēgu – mīlēt, dzīvot un mācīties. Piedzīvot, kā ir būt cilvēkam uz Zemes Mātes. Tu nekavējies pie pasaulīgām lietām, bet atklāti izbaudi tās. Jūsu dzīves mērķis ir izjust cilvēka stāvokli, jūs pat varat piešķirt prioritāti tādām lietām kā ceļojumi, ģimene un pašattīstība. Veca dvēsele reti piešķir prioritāti tādām lietām kā nauda, ​​vara un zemes īpašums.

Lasi vēl: “Sēru vēsts aktieru vidū!”; Aktrise, kura bija filmējusies daudzās filmās aizsaulē devās otrdienas vakarā

5. Tev ir “veca dvēsele” vai “gudras” acis

Cilvēki jums saka, ka jums ir gudras acis vai vecas dvēseles acis. Tas ir tāpēc, ka acis ir logs uz dvēseli.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās vecas dvēseles pazīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment