“Padzīvojusi dvēsele daudz reižu ilgāk..”; Nosauktas 10 pazīmes, ka esat veca dvēsele

6. Sapņi par pagātni

Vecas dvēseles bieži sapņo par savām iepriekšējām dzīvēm. Jūs uzzināsiet, ka šie sapņi atšķiras ar to, ka tie ir daudz spilgtāki nekā parastie sapņi. Un tās šķiet kā īstas atmiņas, nevis nekārtīgs sapnis. Tas ir vairāk kā vīzija un aizved jūs pagātnē.

7. Aizraušanās ar vēsturi

Vēl viena vecas dvēseles pazīme ir apsēstība vai tieša tieksme uz vēsturi. Jūs studējāt vēsturi koledžā. Jūs esat kļuvis par vēsturnieku. Vai arī jūs vienkārši mīlat vēsturi tik ļoti, ka domājat tikai par to.

8. Tev labāk patīk būt vienam, lai uzlādētos.

Jaunās dvēseles bieži bauda daudzu citu cilvēku sabiedrību. Viņi jūtas enerģiski galvenokārt sociālās situācijās. No otras puses, vecas dvēseles meklē vientulību, kad tām nepieciešams uzlādēt baterijas. Mēs savā dzīvē esam redzējuši daudzus cilvēkus , tāpēc dažreiz klusums ir zelts.

9. Dzīvnieki tevi piesaista

Dzīvniekus dabiski piesaista cilvēki ar vecu dvēseli. Tas ir tāpēc, ka vecās dvēseles atpazīst dzīvnieku skaistumu un dievišķību. Tie nav tikai dzīvnieki. Viņiem ir arī dvēseles. Un vecās dvēseles zina un var savienoties dziļā līmenī.

Lasi vēl: “Vai vēlaties uzzināt īpašības, kas jums traucē?”; Es aicinu jūs izstaigāt labirintu un atrast tās

10. Deja vu: ierasts skats vecām dvēselēm

Vai jums kādreiz ir bijis deja vu? Tas ir tad, kad rodas sajūta, ka esat iepriekš bijis noteiktā vietā vai iepriekš pieredzējis noteiktu pieredzi. Tomēr jūs zināt, ka tas nebija šajā dzīvē. Tas notiek, kad mēs apmeklējam vietu, kas mums bija pazīstama iepriekšējā dzīvē. Vai satikt kādu, ar kuru mums bija kopīga saikne citā dzīvē.

Leave a Comment