“Vai vēlaties uzzināt īpašības, kas jums traucē?”; Es aicinu jūs izstaigāt labirintu un atrast tās

Mēs visi zinām, ka negatīvās īpašības ir tās rakstura iezīmes, kuras mēs parasti cenšamies slēpt vai labot. 

Tās var būt dažādas: savtīgums, skaudība, dusmas, nekonsekvence un tā tālāk. 

Bet vai ir jēga tos uzskatīt tikai par sliktiem?

Patiesībā visām īpašībām ir sava funkcija un mērķis. Piemēram, savtīgums dažās situācijās var palīdzēt mums izdzīvot un aizsargāt savas intereses.

Skaudība var būt motivācija sasniegt lielas lietas. Dusmas var motivēt mūs cīnīties par taisnību. Neatbilstība var nozīmēt elastību un spēju pielāgoties jauniem apstākļiem.

 

Apskatiet piedāvātos labirintus un izvēlieties sev tīkamāko.

Zils labirints

Ja izvēlējāties zilo labirintu, tad tas norāda, ka neprotat un nevēlaties atzīt savas kļūdas, atzīt, ka kļūdāties. Jums ir grūti atzīt savas kļūdas, jūs labāk ignorējat visas problēmas, pieverat tām acis un gaidāt, kad viss atrisināsies pats no sevis.

Tomēr problēmas nevis pazūd, bet tikai krājas. Un, ja jūs nemainīsit savu attieksmi, tad pavisam drīz jūsu “garajā kastē” vairs nebūs vietas jauniem uzdevumiem.

Jums jāiemācās ātri tikt galā ar jaunām problēmām, pirms situācija pasliktinās. Turklāt jūs izceļaties ar paaugstinātu emocionalitāti, jūsu reakcija uz sīkumiem ir pārmērīga. Vērojiet sevi un, iespējams, pārskatot savu uzvedību, jūs paātrināsit sava mērķa sasniegšanu.

Gaiši zaļš labirints

Ja izvēlējāties gaiši zaļu labirintu, tas norāda, ka esat pārāk ilgi uzturējies savā komforta zonā un nevēlaties to pamest. Tomēr dziļi sirdī tu sapņo par pārmaiņām savā dzīvē. Jūs vēlaties kaut ko mainīt, bet nevēlaties riskēt.

 Katrs jauns piedāvājums, katra jauna iespēja sākumā priecē, bet pēc tam viss pārvēršas bailēs un nevēlēšanās kaut ko darīt.

Lasi vēl: “Mūsu dzīves ceļojumā ir visādi brīži!”; Izvēlieties vienu no simboliem, lai iegūtu vēstījumu, kas jums jādzird

Tajā pašā laikā jūs pats lieliski izskaidrojat, kāpēc to nav vērts darīt. Tas rada problēmas jūsu dzīvē. Ja vēlaties sasniegt savus mērķus, jums ir jāpārvar savas bailes un jāiemācās riskēt.

Pārtrauciet baidīties no jaunām iespējām un dodieties uz priekšu, atklājot sev jaunus apvāršņus. Dzīve ir pilna ar pārsteigumiem un piedzīvojumiem, un, tikai ceļojot ārpus savas komforta zonas, tu vari sasniegt savu potenciālu.

Turpini lasīt, kāda ir  pārējo labirintu nozīme, nākošajā lapā

Leave a Comment