“Laimīgā laika fāze sāksies jau drīz!”; Laimes fāze sākas 4 zodiaka zīmēm jau 2023. gada 1. augustā

2023. gada augustā mūs sagaida reta debesu parādība. Šomēnes būs 2 pilnmēness datumi. Pirmais Supermēness notiks 1. augustā un notiks Ūdensvīrā.

Otrais supermēness, saukts arī par Zilo mēnesi, notiek 31. augustā. Pirmā Pilnmēness enerģija atnes mums atjaunošanos un dziedināšanu. Tas uzmundrina un uzlādē mūsu emocijas, spēku un izturību.

Tomēr katra pilnmēness enerģijām ir unikāla nozīme un tās dažādos veidos ietekmē mūsu dzīvi un likteni. Kādu iespaidu uz zodiaka zīmēm atstās gaidāmais pilnmēness?

Dvīņi

Dvīņi, šajā pilnmēnesī visas acis ir vērstas uz jums. Tāpēc jūs spēcīgi sajutīsiet mēness ietekmi. Jūs gūsit iedvesmu dziļāk paskatīties uz sevi un apšaubīt savus personīgos lēmumus.

Atskatīties uz savu pagātni un pārdomāt, cik tālu esat nonācis, ir ļoti noderīgi. Šajā Pilnmēnesī jūs izjutīsiet kaut kādas iekšējas pārvērtības un beidzot būsiet brīvs no vecās nastas.

Jūs saņemat šīs Mēness pasaules atbalstu, lai izceltos un sakārtotu savas individuālās vajadzības, vērtības un prioritātes. Tas palīdzēs iegūt skaidrību un skaidrāk redzēt, kādus kompromisus esat gatavs iet un kas būtu nodevība pret sevi.

Šis ieskats var būt ārkārtīgi noderīgs, jo tas precizē jūsu viedokli un atbrīvo jūs no ieilgušiem jautājumiem, pārdomām un nedrošības.

Jums tiks lūgts strādāt pie pārliecības veidošanas un skaidras robežas. Jums ir jānošķir sevi no citu cerībām un jāpārskata savas vērtības.

Jūs varēsiet labāk definēt savus mērķus un noteikt to prioritātes atbilstoši šiem mērķiem. Kopumā šis Pilnmēness atklāj sevī ieskatu un personīgās izaugsmes periodu.

Jums ir iespēja labāk izprast sevi, atrisināt visus iekšējos konfliktus, ar kuriem jūs varat saskarties, un kļūt stiprākam pēc šī transformācijas perioda.

Šis ir laiks, lai atbrīvotos no vecajiem modeļiem un atrastu savu ceļu.

Jaunava

Jaunava, šis Pilnmēness vēl vairāk cels tavu pašapziņu un iegūsi vēl vairāk spēka un enerģijas. Tas liks pārdomāt savas personīgās attiecības un beidzot rast risinājumu jebkuriem konfliktiem, kas var rasties.

Jūs esat apņēmības pilns uzņemties atbildību par savu rīcību, un pilnmēness laikā saprotat, ka varat paveikt visu, ko esat iecerējis.

Lasi vēl: “Vai vēlaties uzzināt īpašības, kas jums traucē?”; Es aicinu jūs izstaigāt labirintu un atrast tās

Jūs jūtaties izturīgs, motivēts un aizrautīgs ar to, ko darāt. Šī iemesla dēļ jūs gūstat panākumus uzņēmumos un izaicinājumos, liekot jums justies kā uz ripas.

Jūs pārsniedzat savas robežas un sasniedzat visu savu potenciālu caur šī Pilnmēness enerģiju. Jums šķiet, ka jums ir jāizvērtē savas attiecības un jāatrisina visi konflikti, kas var rasties nākotnē.

Kopumā Pilnmēness sniedz iespēju tālāk attīstīt savas stiprās puses un maksimāli izmantot savu potenciālu.

Jūs varat rīkoties drosmīgi, strādāt, lai sasniegtu savus mērķus un veikt pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē.

Šis ir sevis apzināšanās un personības izaugsmes laiks, kad varat maksimāli izmantot savas spējas un ar entuziasmu iet uz saviem mērķiem.

Turpini lasīt, kuras vēl divas zodiaka zīmes būs laimīgās, nākošajā lapā

Leave a Comment