“Laimīgā laika fāze sāksies jau drīz!”; Laimes fāze sākas 4 zodiaka zīmēm jau 2023. gada 1. augustā

Strēlnieks

Strēlnieks, pēdējo dienu laikā tu esi smagi strādājis, lai virzītos uz priekšu savā profesionālajā karjerā, un esi pielicis ievērojamas pūles šajā virzienā.

Jūs esat gandrīz kļuvis par darbaholiķi, jo aizmirstat par visu, kas jums ir apkārt, un pilnībā nododaties uzdevumu veikšanai.

Gaidāmais Pilnmēness tevi pārsteigs, ja būsi nedaudz pavirši attiecībā uz savu personīgo dzīvi. Jums būs nepieciešamā enerģija, lai padarītu jūsu māju par miera un harmonijas vietu.

Tā kā jūs no dabas esat apveltīts ar augstu pašapziņas līmeni, Pilnmēness ietekme šo īpašību tikai pastiprina.

Jūs varat pārsniegt savas robežas un maksimāli izmantot savas spējas. Šajā laikā tu esi īpaši radošs un radošs. Jums būs iespēja radīt ko jaunu.

Tevi neietekmē citu cilvēku spriedumi un komentāri, tā vietā tu klausies savai intuīcijai. Turpini! Tas palīdzēs ātri sasniegt galamērķi.

Zivis

Pilnmēness Zivīs sniedz jums jaunu enerģiju un pozitīvi izgaismo jūsu profesionālo karjeru, reputāciju un sociālo stāvokli. Jūs pārdomājat savus profesionālos mērķus un apsverat iespēju izvēlēties citu ceļu.

Ja tu pieliksi pūles, gūsi lielus panākumus. Izmantojiet Pilnmēness spēka enerģiju saprātīgi un gūstiet no tās labumu. Šajā periodā jūsu mērķi ir īpaši viegli sasniedzami, un jūs varat gūt lielus panākumus.

Mēness var paplašināt jūsu skatījumu un atvērt jūsu prātu. Tas paver jūsu priekšā ļoti daudz iespēju un iespēju, par kurām jums iepriekš nebija aizdomas.

Lasi vēl: “Mūsu dzīves ceļojumā ir visādi brīži!”; Izvēlieties vienu no simboliem, lai iegūtu vēstījumu, kas jums jādzird

Šīs jaunās un negaidītās perspektīvas rezultātā jūsu dzīvesprieks un entuziasms ir no jauna. Jums ir spēcīga tieksme pēc jaunumiem un izpētes, un, redzot to, kas ir priekšā, jūs mudināt atbrīvoties no vecā.

Jūs zināt, ka dziļi sirdī jūs cerat atbrīvoties no vecās bagāžas, lai atbrīvotu vietu kaut kam jaunam. Jūs esat nonācis pie jaunas izpratnes par lietām, kuras iepriekš nesapratāt vai nepamanījāt.

Šis laiks ienes tavā dzīvē lielāku skaidrību, ļaujot pilnībā koncentrēties uz saviem mērķiem. Jūs zināt, ko vēlaties, un neviens nevar jums atturēt no mērķa sasniegšanas.

Leave a Comment