“Sēru vēsts aktieru vidū!”; Aktrise, kura bija filmējusies daudzās filmās aizsaulē devās otrdienas vakarā

Nolivudas veterāne mūžībā aizgājusi otrdienas vakarā, par skumjo ziņu ziņoja viņas kolēģis.

 

Tiek ziņots, ka aktrise, kura bija filmējusies daudzās filmās, mūžībā devās otrdienas vakarā. Viņas aiziešana viņsaulē notika gadu pēc traumatiskas nolaupīšanas pieredzes.

Mūžībā devusies daudziem zināmā aktrise Sintija Okereke.

 

Lasi vēl: “Vai zināji, ka ir jāzina kur drīkst un kur nedrīkst novietot mājās pulksteni?”; Lasi kur saskaņā ar zīmēm mājā nevar pakārt pulksteni

 

Skumjās ziņas par aktrises aiziešanu paziņoja viņas kolēģis izklaides jomā Džozefs Okečukvu.

Filmu veidotājs Okečukvu pauda dziļas bēdas par notikušo, atklājot, ka viņš bija nolēmis samaksāt par Sintijas Okerekes lidmašīnas biļeti uz Ameriku, lai tur varētu turpināt viņu kopīgo projektu. Tomēr iejaucās liktenis, un viņa aizgāja mūžībā otrdienas naktī.

 

“Dusi mierā, dārgā Sintija. Esmu dziļi satriekts un man trūkst vārdu. Viena no smagākajām lietām, ko man pēdējā laikā ir nācies apjaust, ir fakts, ka es biju teju pabeidzis organizēt tavu ceļojumu uz ASV, lai varētu pabeigt to, ko mēs iesākām, lai beigās uzzinātu, ka iepriekšējā naktī tu esi atstājusi šo pasauli. Es lūdzos, lai es spētu atgūties no šī milzīga šoka. Dzīve tiešām ir trausla. Vienā brīdī tev tā ir, bet nākamajā tā jau aizslīd prom,” – dalījās Okečukvu.

Leave a Comment