Jānis Aišpurs atklāti par savu diagnozi, ar kuru sadzīvo jau gadiem (+VIDEO)

Pēdējo gadu laikā daudzi Latvijas skatuves mākslinieki ir atklājuši, ka cieš no veģetatīvās distonijas diagnozes, un daudzi no viņiem nepieredz lielas grūtības sadzīvot ar šo stāvokli.

Piemēram, grupas “The Sound Poets” līderis Jānis Aišpurs ir dalījies ar to, ka viņam tika atklāta šī diagnoze. Viņš uzsvēra, ka mūziķa dzīvesveids nebija galvenais faktors, kas ietekmēja viņa veselību, jo viņš saskārās ar šo diagnozi jau savā agrā jaunībā.

Mana veģetatīvā distonija nav saistīta ar skatuves dzīvi. Tā sākās, kad man bija divdesmit gadi.”

Viena no galvenajām stratēģijām, lai vieglāk tikt galā ar distoniju, ir apzināts dzīves veids, un eksperti bieži norāda uz to kā vienu no pamatprincipiem.

Jānis Aišpurs arī piekrīt šim principam, un viņš atklāj, ka konkrētas lietas un regulārs grafiks palīdz viņam pārvarēt trauksmi un pilnvērtīgi baudīt dzīvi.

Jānis Aišpurs atklāj, ka viņš ir spējis sadzīvot ar distoniju, pielietojot prāta un dzīves ritma maiņu. Viņš piemēro praktiskus pasākumus, piemēram, regulāru dziļo elpošanu, pietiekamu miega ilgumu un ātruma samazināšanu ikdienas darbos.

Viņš uzsver, ka šie pasākumi ir daļa no apzinātas dzīves veidošanas procesa, kas ļauj viņam labāk sadzīvot ar šo stāvokli.

Lasi arī : Nereāli garšīgs, sulīgs un ātri pagatavojams Jaungada mandarīnu pīrāgs

VIDEO:

 

Leave a Comment