Vīrietis devās uz slimnīcu ar sūdzībām par kuņģa sāpēm; ārsti ir pārsteigti par kuņģī atrasto

Kāds vīrietis slimnīcā Muzafarnagarā, Indijā, pārsteidzis ārstus ar mokošām vēdera sāpēm.

Pēc 35 gadu ilgas prakses ārsts Rakešs Kurana sacīja, ka nekad neko tādu nav redzējis. Pārbaudot 32 gadus vecu pacientu, ārsti pauda bažas, ka viņam varētu būt audzējs vēderā.

Taču pēc rentgena un datortomogrāfijas noskaidrojās, ka vīrieša vēderā sakrājusies liela masa. Svešķermeņu daudzums. Ārsti sāka operāciju un divu stundu laikā no pacienta ķermeņa bija izņēmuši visus metāla priekšmetus. Izrādījās, ka kopā bija 63 karotes kāti.

Vīrietis, kurš atveseļojas pēc operācijas reanimācijā, pastāstīja, ka karotes sācis lauzt un norīt to daļas pirms aptuveni pusgada. Lai gan ārsti ir palīdzējuši savam pacientam fiziski, viņi uzskata, ka viņš vēl nav dziedināts, jo viņam nepieciešama psiholoģiska palīdzība.

Lasi vēl: Sieviete, kurai ir 41. grūtniecības nedēļa, nolēma pirmo reizi vērsties pie ginekologa. Ārsti pēc ultraskaņas atklāja kaut ko briesmīgu

Saprātīgs cilvēks nemēģinātu norīt karotes, jo tas būtu gan ļoti grūti, gan ļoti sāpīgi. Ar šo vīrieti noteikti vēl tiksies psihologs, jo viņš apgalvojot, ka to darījis tikai prieka pēc.

Leave a Comment