Vīratēvs abiem bērniem uzcēla māju. Pārcēlāmies uz turieni, bet nenojautām, ka mūs sagaidīs īstas šausmas!

Mamma man teica: dzīve ar vīra radiem tev nebūs viegla, labi padomā. Bet es viņā neklausījos. Es domāju, ka mana situācija ir īpaša, un manas komunikācijas prasmes spēs atrisināt konflikta situācijas, tomēr viss pēkšņi mainījās. 

Man pat izdevās atrast kopīgu valodu ar vīramāti, kura šķita nepieejama. Bet, kad viņa aizgāja aizsaulē, sākās lielas nedienas.

Jau vairākus gadus mums ir kopīgs mājoklis ar vīra māsas ģimeni. Sagadījās, ka māju saņēmām mantojumā, un viņa tajā ievācās daudz agrāk. Mēs, neko ļaunu nenojaušot, iekārtojāmies savā pusē. Tad arī izpaudās vīra māsas Guntas sātaniskais raksturs – mēs dzīvojam viņas stingrā uzraudzībā, bet viņas vīrs baidījās bilst kaut vārdu. Bieži pašai nācās lietot frāzes, kas noliek cilvēku pie vietas. Bet, ko darīt, ja viņš pa labam nesaprot?

Frāzes, kas noliek cilvēku viņa vietā

Es saprotu, ka raksturs nepasliktinās labas dzīves dēļ. Guntai savulaik bija grūti – viņa ir deviņus gadus vecāka par manu vīru, un viņu abu māte bija ļoti slimīgs cilvēks. Tāpēc Andreja audzināšana pilnībā bija uz vecākās māsas trauslajiem pleciem.

Gunta brāli veda uz skolu un palīdzēja pildīt mājasdarbus. Andrejs ir tik ļoti pieradis, ka jāklausa māsai it visā, ka pat tagad viņš nespēj viņai iebilst. Man ir aizdomas, ka viņš pēc sena ieraduma no viņas pat baidās.

Mans vīratēvs smagi strādāja, lai atjaunotu māju. Jāsaka, sanāca kā pasakā! Māja ir liela, ar divām ieejām un diviem vienāda lieluma zemes gabaliem. Andreja vecāki visu īpaši plānoja tā, lai novēlētu abiem bērniem divas līdzīgas īpašuma daļas.

Kamēr mūsu vecāki bija dzīvi, mēs īrējām divistabu dzīvokli – man, vīram un meitai. Kad vīramāte aizgāja aizsaulē, vīra māsa nekavējoties pārcēlās uz savu mājas pusi. Tad arī sākās problēmas.

Lasi arī: Policija paziņo lielus jaunumus par abiem aizturētajiem mazās Justīnītes lietā! Atklājas drausmu lietas

Lasi arī : Pie populāra Tirdzniecības centra noticis, kas prātam neaptverams; Nekavējoties iesaistītas policijas brigādes

Pirmais trauksmes zvans

Līdz šim mēs sapratāmies labi, lai gan viens otru redzējām tikai ģimenes vakariņās. Arī man aug meitiņa, tikai viņa ir pāris gadus vecāka par vīra māsas atvasi, viņa jau iet skolā.

Šķita, ka mūsu un vīra māsas ģimenes attiecībās viss ir kārtībā, ir pat zināma sapratne. Tomēr dzīve kopīgā mājsaimniecībā mainīja pilnīgi visu. Lūdzu, ņem vērā, ka mums sadzīve tagad ir kopīga, lai gan es uzskatu, ka tā nevajadzētu būt.

Kad mūžībā aizgāja arī vīratēvs, mēs saskaņā ar viņa pēdējo vēlēšanos pārcēlāmies uz viņa uzbūvēto māju. Un tad viss sākās…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment