Viņš bija pavisam jauns: 27 gadu vecumā miris populāras filmas un seriālu aktieris

Viņam bija tikai vien 27 gadi. Viņš nomira iepriekšējā naktī. Viņam bija tikai 27 gadi, bet priekšā bija vēl tik daudz kas gaidāms.

11. februārī no šīs dzīves šķirās aktieris Ostins Mejdžers. Par skumjo faktu izdevumam Fox News paziņoja viņa māsa: “Mans vecākais brālis Ostins ir aizgājis no šīs dzīves. Viņš nomira iepriekšējā naktī. Man joprojām tas šķiet sirreālistiski. Viņam bija tikai 27 gadi, bet priekšā bija vēl tik daudz kas gaidāms.”

Pēc provizoriskiem datiem, nāves cēlonis bija saindēšanās ar medikamentiem. Taču nāves cēlonis oficiāli vēl nav paziņots, policija turpina izmeklēšanu.

Ostins Mejdžers dzimis 1995. gada 23. novembrī. Skatītāji viņu atceras pēc bērnu lomām seriālos “Bīstamās mājsaimnieces”, “Kā es satiku jūsu māti”, “Ņujorkas policija”, “Ātrā palīdzība”.

Lasi vēl: Ko Elizabetes II personīgais ārsts pastāstīja par karalienes dzīves pēdējiem mirkļiem un kāpēc viņa gribēja ātrāk pamest šo pasauli

“Viņš uzauga mazā pilsētiņā, kur viņam patika doties pārgājienos un makšķerēt kopā ar ģimeni un skautu pulku. Viņš absolvēja USC Kinomākslas skolu, bija dedzīgi aizrāvies ar režiju un mūzikas producēšanu,” – par Ostiņu stāstīja māsa.

“Ostins Mejdžers bija māksliniecisks, spīdošs un laipns cilvēks. Viņš juta lielu prieku un lepnumu par savu aktiera karjeru. Viņa dzīves mērķis bija padarīt cilvēkus laimīgus,” – piebilda aktiera māsa.

 

Leave a Comment