Swedbank paziņo ļoti patīkamus jaunumus visiem saviem klientiem: ”Mums rūp katrs savs klients”

Pavisam nesen Sweedbank pārstāvji vērsās pie saviem klientiem ar ļoti patīkamām ziņām. Pārstāvji uzsver, ka katrs klients ir svarīgs un katram ir gaidāms kas patīkams.

Sākot ar 26.janvāri, Swedbank klientiem par krājkontā noguldītajiem uzkrājumiem sāk maksāt procentu likmi 0,3% gadā. Turpmāk klienti, kuri izmanto uzkrājumu veidošanas rīku eiro valūtā, ik ceturksni papildus saviem uzkrājumiem saņems arī procentu maksājumu no bankas.

Patlaban uzkrājumu veidošanas rīku izmanto vairāk nekā 180 000 Swedbank klientu, starp kuriem ir uzkrājušies vairāk nekā 460 miljoni eiro. Katru gadu uzkrājumu apjoms palielinās par 35 miljoniem, un katru mēnesi 1700 klientu nolemj pieslēgties uzkrājumu rīkam.

Lasi vēl: Viņš bija pavisam jauns: 27 gadu vecumā miris populāras filmas un seriālu aktieris

No vienas puses, agrāk tika ieviesta klasisko termiņnoguldījumu procentu likme, un decembrī tika pārskatīta arī termiņnoguldījumu likme.

Lasi vēl: Ko Elizabetes II personīgais ārsts pastāstīja par karalienes dzīves pēdējiem mirkļiem un kāpēc viņa gribēja ātrāk pamest šo pasauli

Šobrīd Swedbank termiņnoguldījuma likme noguldījumiem eiro valūtā ir līdz 0,7% gadā. Savukārt noguldījumiem ASV dolāros tiek piedāvāts līdz 1% gadā.

Vairāk par termiņnoguldījumiem, uzkrājumu veidošanas rīkiem un to aktuālajām procentu likmēm var lasīt Swedbank mājaslapā.

 

Leave a Comment