Ko Elizabetes II personīgais ārsts pastāstīja par karalienes dzīves pēdējiem mirkļiem un kāpēc viņa gribēja ātrāk pamest šo pasauli

Neskatoties uz to, ka karaliene Elizabete II bija ļoti cienījamā vecumā, viņas nāve šokēja visu pasauli. Sabiedrība netika plaši informēta par Lielbritānijas karalienes nāves detaļām. Bet kā viņa pavadīja savus pēdējos mirkļus, ko gaidīja un ko nožēloja?

Pirms mēneša Lielbritānijā izdota grāmata, kas izgaismo visus šos jautājumus. Cita starpā tajā iekļautas intīmākās detaļas, kas vēsta par Elizabetes pēdējām dienām Balmoralas pilī (Lielbritānijas karaliskās ģimenes rezidencē), pastāstīja viņas personīgais ārsts.

Sīkāka informācija par karalienes nāvi un daudzi citi fakti ir rūpīgi izklāstīti jaunajā karaliskā rakstnieka Žailsa Brendeta grāmatā “Elizabeth: An Intimate Portrait” (Elizabete: Intīms portrets”) Agrāk viņš bija Konservatīvās partijas apakšpalātas loceklis, bet pēc politiskās karjeras beigām atgriezās darbā žurnālistikas jomā. Tā bija viņa galvenā profesija.

Brandets ir plaši pazīstams ar savām publikācijām par karalisko ģimeni. Viņa kontā ir tādas grāmatas kā “Filips un Elizabete: Laulības portrets” un “Čārlzs un Kamilla: Romantikas portrets”.

Jaunākā grāmata par nelaiķi karalieni Elizabeti ietver daudzu to cilvēku uzskatus – viņu vidū ir karalienes personīgais ārsts un tuvākie ģimenes locekļi. Pats rakstnieks tiek uzskatīts par karaliskās ģimenes draugu.

Lasi vēl: Ilga un laimīga kopdzīve: Uzzini, kurš ir tev piemērotākais partneris saskaņā ar horoskopu

Karalienes personīgais ārsts, kurš bija viņai līdzās līdz pēdējam elpas vilcienam, bija doktors Īens Grīnšīlds. Grīnšīlds karalienes dzīves pēdējo nedēļas nogali pavadīja kopā gandrīz nešķirami. Abi daudz runāja. Elizabeti balstīja viņas kristīgā ticība, viņa neko nenožēloja.

 

Lūk, kas noskaidrojās – lasi tālāk

Leave a Comment