Ko Elizabetes II personīgais ārsts pastāstīja par karalienes dzīves pēdējiem mirkļiem un kāpēc viņa gribēja ātrāk pamest šo pasauli

Karaliene labi apzinājās, ka viņas dienas uz šīs Zemes ir skaitītas, un pieņēma to ar visu augstāko viņai piemītošo cieņu. Viņa apzinīgi gaidīja, kad tas beidzot notiks.

Ārstiem bija aizdomas, ka Elizabetes veselības straujā pasliktināšanās, kas pēdējā laikā bija kļuvusi tik pamanāma, varētu būt saistīta ar kaulu smadzeņu vēža formu. Šos apgalvojumus vairs nevar pārbaudīt, viss paliek minējumu līmenī.

 

Kāpēc Elizabete gribēja pēc iespējas ātrāk aiziet mūžībā

Atklāsmes, ko Brandrets stāstīja savā grāmatā, nebeidzas ar karalienes slimības detaļām. Viņš arī rakstīja par to, cik smagi Elizabete cieta, kad mūžībā devās viņas vīrs Filips.

Viņa ļoti vēlējās būt kopā ar dzīvesdraugu viņa pēdējos brīžos, bet viņš sapnī aizgāja tik klusi un ātri, ka apkalpojošajam personālam neizdevās pamodināt karalieni.

Elizabete tik ļoti bēdājās un ilgi nevarēja atjēgties. Lai novērstu uzmanību no sliktām domām, viņa pat sāka skatīties kādu humoristisku televīzijas šovu.

Lasi vēl: Pati Vanga baidījās no tām: visbīstamākajām un mānīgākajām zodiaka zīmēm

Kā izrādās, nekas cilvēcisks nav svešs pat šīs pasaules varenajiem. Karalienes Elizabetes II valdīšanas laiku iezīmēja daudzi amizanti mirkļi. Pat stāstīts par to, kā Anglijas karaliene lēca ar izpletni, un izklāstīti citi smieklīgi mirkļi Elizabetes II dzīvē viņas valdīšanas 70 gados.

 

Leave a Comment