Viņi tev apklās no galvas līdz kājām ar rozēm un dimantiem. Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji nežēlo naudu savām sievietēm

Protams, jebkurā zīmē ir skopi vīrieši. Tomēr ir zīmes, kuru pārstāvji no sievietēm saņem absolūto vairākumu pozitīvu atsauksmju dāsnuma ziņā.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji neskopojas, lai iepriecinātu savas sievietes.

Auns

Karstais un attapīgais Auns ir gatavs darīt jebko sievietes dēļ, kuru viņš izvēlējās par partneri. Viņi gatavi dot dārgas dāvanas, neticamas emocijas un piekāpšanos. Ja Auns tevi izcēlis no pūļa, viņš nežēlos pat pēdējo kreklu, lai viņa sieviete būtu laimīga. Tiesa, tas ir pie nosacījuma, ka sieviete Aunu nemitīgi slavē.

Svari

Gaisīgie Svari tiek uzskatīti par ļoti dāsnu zīmi, un tas attiecas gan uz vīriešiem, gan sievietēm. Tomēr šodien mūs interesē tikai vīrieši. Šīs zīmes pārstāvis nežēlos naudu pat tām neprātīgajām idejām, kas ienāks prātā sievietei negaidīti. Ir karote darvas – apprecoties ar viņu, viņš būs daudz uzmanīgāks pret izdevumiem ģimenē, taču saprāta robežās. Svari nekad nekļūs par skopuļiem.

Lasi vēl: Cik reižu mūžā cilvēks var iemīlēties pa īstam: psihologu atbilde

Lauva

Īsti vīrieši – tā Lauvas raksturo sievietes, kuras ir attiecībās ar viņiem. Lauvas reti kad ir nabadzīgi un cenšas visiem apkārtējiem likt saprast, cik turīgi viņi ir. Viņi labprāt dāvina dāvanas ne tikai savām sievietēm, bet arī kolēģēm, draudzenēm un draugu sievām. Šis brīdis, protams, var būt mulsinošs. Taču tas viss tikai tāpēc, ka Lauvai bieži vien pietrūkst apbrīnas no sievietes, kuru viņš mīl. Kā jebkura uguns zīme, arī Lauva tiecas saņemt uzslavas jebkurā formā.

Leave a Comment