Viena no biedējošākajām Nostradama prognozēm par 2024. gadu piepildījusies pāris stundas pēc Jaunā Gada

Traģiskajā zemestrīcē, kas skārusi Japānu,  202 cilvēki aizgājuši mūžībā, kamēr 102 cilvēki pazu***. Glābšanas darbus apgrūtina intensīva snigšana, bet aptuveni 30 000 cilvēku joprojām uzturas valdības patvertnēs. Diemžēl dažas no šīm patvertnēm ir pārpildītas, rada grūtības nodrošināt pietiekamu pārtiku, ūdeni un siltumu. Situācija ir ārkārtīgi sarežģīta, un kopiena kopumā piedzīvo nepieredzētu izmēru katastrofu, kas prasa gan valsts, gan starptautisku atbalstu.

Nostradams ir iepriekš brīdinājis par “ļoti lielu badu, ko izraisīs bīstams vilnis”, un, ja šis pareģojums piepildīsies, pasaules sagaida vēl nopietnāki notikumi. Taču šis pareģis nav paredzējis tikai dabas katastrofas. Viņa pravietojumos ir atspoguļotas arī citas neveiksmes un pārmaiņas, kas varētu ietekmēt cilvēces likteni. Pēc viņa vārdiem, pasauli sagaida laiks, kad būs jārisina arvien sarežģītāki izaicinājumi un jāmeklē risinājumi globāliem jautājumiem.

Nostradama 2024. gada prognozes paredz konfrontāciju ar Ķīnu, nemierus karaliskajā ģimenē un klimata haosu. Franču filozofs arī paredz starptautisko konfliktu saasināšanos šajā laikā. Viņš izteicis šādu pareģojumu: “Sarkanais pretinieks bālēs no bailēm, radot šausmas lielajā okeānā.”

Jāņem vērā, ka tieši Nostradama piekritēji uzskata, ka “sarkanais pretinieks” varētu simbolizēt komunistisko Ķīnu, kamēr “lielais okeāns” varētu norādīt uz iespējamu karadarbību jūrā, piemēram, Indijas okeānā. Šie prognozētie notikumi var ietekmēt globālo politisko ainu un radīt sarežģījumus starptautiskajās attiecībās.

Viņš prognozē arī par pāvesta Franciska aiziešanu 2024. gadā. Decembrī šim katoļu baznīcas vadītājam apritēs 88 gadi, un filozofs rakstīja, ka šis gads var būt traģisks pāvesta dzīvei. Šāda pareģošana radīs papildu uzmanību pāvesta veselībai un var ietekmēt baznīcas notikumus. Tajā pašā laikā piekritēji un kritiķi varētu izraisīt diskusijas par Nostradama pravietojumu patiesīgumu un to interpretāciju.

Nostradama pareģojuma viens no fragmentiem vēsta, ka šogad nemierīgi laiki gaida karali Čārlzu III. Prognozē teikts: “Salas karalis” tiks “izdzīts ar spēku.  Šis pravietojums rada spekulācijas un interesi par karalisko notikumu gaitu un attīstību šajā gadā.

Jaunākajā pravietojumā nav minēts konkrēts monarhs, un tas ir izraisījis plašu spekulāciju loku. Daži analītiķi un novērotāji, pamatojoties uz situāciju britu monarhijā, ir izteikuši pieņēmumu, ka pravietojums varētu attiekties uz pašreizējo britu monarhijas galvu.

Tajā pašā laikā, ņemot vērā, ka princis Viljams ir pašreizējais mantinieks, daži interpretē pravietojumu kā iespējamu viņa iesaistīšanos kā nākamajam britu monarham, un tas nozīmētu prinča Harija stāšanos kronī. Šis neskaidrības elements tikai pastiprina sabiedrības interesi un diskusijas par monarhijas nākotni.

Leave a Comment