VIDEO. Soctīklos nonācis video, kurā Keita Midltone pirmo reizi nofilmēta pēc “pazušanas” no sabiedrības, turklāt viņa nav viena pati…

Foto – ekrānuzņēmums

Un tā – redzamajā video Keita iet pa ielu, smaidīga, matiem plīvojot vējā un viņai blakus ir viņas vīrs – princis Viljams, topošais Lielbritānijas karalis. Abu noskaņojums ir pozitīvs, abi smaida un sarunājas.

Pie publicētā video rakstīts: “Šis tika uzņemts publiskā vietā, ar mobilo telefonu – viņi skaidri zināja, ka kāds viņus nofilmēs.

Ar šo video tagad dalās visi, un pils attiecībā uz to reaģē ļoti mierīgi – tāpēc arī es to nopublicēju. Es neesmu dalījusies ne ar vienu paparaci bildi kopš viņas oper****jas vai jebkad agrāk, bet šī ir pavisam cita lieta. Un, cerams, ka ar šo, arī beigsies visas teorijas.”

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

Foto – ekrānuzņēmums

Attiecīgi, ja vien var ticēt video saturam – ar Keitas un prinča Viljama attiecībām viss ir vislabākajā kārtībā un viņi šķirties negrasās.

Lasi vēl: Briti un karaļnamam pietuvinātie nobažījušies: prinča Viljama sievas Keitas Midltones pirkstā vairs nav redzams laulību gredzens

Līdz šim Bekingemas pils nebija nākusi klajā ne ar kādiem jauniem paziņojumiem par Keitas vesel***as stāvokli, taču spēkā paliek aizvien iepriekšējais oficiālais ziņojums – Velsas princese Ketrīna pie pienākumiem plāno atgriezties jūnijā, kad arī apmeklēs savus pirmos sabiedriskos pasākumus.

 

Lasi arī: Bukmeikeri beidzot ir publiskojuši pēc viņu domām jauno šī gada Eirovīzijas uzvarētāju; Ir zināms kurā vietā atrodas Dons

Leave a Comment