Vēzim emocionāla diena, bet Skorpionam patiesi veiksies; Dienas prognoze 15. augustam visām zīmēm

Eksperte Irina Bogdana dalījās ar prognozēm katrai zvaigžņu zīmei ceturtdien, 2024. gada 15. augustā. Šajā dienā eksperte iesaka atbrīvoties no pašapmāna un ilūzijām.

Detalizētāku prognozi sagatavoja portāla Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien var atklāties viņa viltības, un tev neizdosies gūt panākumus ar negodīgām metodēm. Tajā pašā laikā tu nelabprāt attaisnosies, jo uzskatīsi, ka mērķis attaisno līdzekļus. Vainas apziņa tevi, visticamāk, neapmeklēs.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Šodien Teļiem būs jāpievērš uzmanība kaut kam patiešām svarīgam. Tu nevarēsi atpūsties. Tomēr spēsi veiksmīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem un atrasties īstajā vietā īstajā laikā. Vakarā tevi gaida patīkami pārsteigumi, un mīļotais cilvēks spēs tevi patīkami pārsteigt.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šodien var piedzīvot vilšanos kādā vai kādā lietā. Tomēr tu ātri pārvarēsi negatīvās emocijas, kas ļaus tev uzņemties interesantākus pasākumus vai sastapties ar negaidītiem apstākļiem profesionālajā jomā.

Lasi arī: Kļūdas, mazgājot gultas veļu, ko pieļauj katra otrā saimniece: lūk, ko jūs nevarat darīt ar palagiem un spilvendrānām

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēzim šī diena būs emociju un satraukuma pilna. Lai izvairītos no kļūdām, ir svarīgi rūpīgi apsvērt katru savu soli.

Foto – Pexels

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien var cerēt uz veiksmīgu dienu. Tev nāksies atgriezties pie kāda sena, sarežģīta uzdevuma, taču beidzot tev izdosies to atrisināt. Tajā pašā laikā kļūsi īpaši aizdomīgs un tev būs grūti uzticēties apkārtējiem. Iespējams, būtu vērts laiku pa laikam atslābināties un izrādīt lielāku uzticību cilvēkiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas vīrieši šodien var būt diezgan strauji un var kādu netīšām aizvainot. Tevi var apsūdzēt par kaut ko tādu, ar ko tev nav nekāda sakara. Tomēr tev izdosies aizsargāt savu reputāciju un pierādīt savu nevainību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Leave a Comment