Vēži būs neapmierināti, bet Skorpioni iegrims nostaļģijā; Dienas prognoze 5. augustam visām zīmēm

Pirmdiena, 2024. gada 5. augusts, sagādās pārsteigumus visām zvaigžņu zīmēm, saka eksperte Irina Bogdana.

Viņa šo dienu dēvē par “aktīvas rīcības laiku” un iesaka neapstāties bezdarbībā, bet izrādīt iniciatīvu.

Sīkāku Irinas Bogdanas prognozi katrai zvaigžņu zīmei sagatavoja ziņu portāla Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Šodien liktenis Aunam sniegs daudz iespēju un iespēju. Centies nepalaist garām neko svarīgu un ātri pieņemt lēmumus. Tomēr esi uzmanīgs: kāds var justies aizvainots un vēlēties atriebties. Ir svarīgi būt uzmanīgam un modram, lai izvairītos no nepatikšanām.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Diena Vēršiem kopumā ir nelabvēlīga. Tomēr šis ir labs laiks, lai pabeigtu jau iesāktās lietas un projektus, un nekādi šķēršļi Tev netraucēs to izdarīt. Tomēr jauni centieni var radīt tikai stresu un vilšanos.

Lasi arī: Tikai 3 sastāvdaļas un 10 minūtes: lielisks kārums. Nekādas cepšanas!

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi būs tendēti paātrināt darbu un centīsies paveikt visu uzreiz. Šāda steiga, kā arī trauksmes un nedrošības sajūta var izspēlēt ar tevi kādu triku. Atvēli laiku, lai apstātos, sakopotu domas un risinātu lietas lēni un mierīgi.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži šodien saskarsies ar neapmierinātību un apātiju. Tev būs nepieciešama maksimāla efektivitāte un ātra reakcija, taču būs grūti savākt domas, un emocijas var izplūst ārā.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien ir neapturami. Tava apņēmība un neatlaidība ir iespaidīga, un tieši pateicoties šīm īpašībām, tu sasniegsi lieliskus rezultātus un pat pārsniegsi savus plānus. Arī veiksme būs tavā pusē, padarot šo dienu patiesi laimīgu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Arī Jaunavām šī diena veidojas labvēlīga. Jūs varat priecāties par papildu ienākumiem vai negaidītām dāvanām. Arī tava darba rezultāti var izrādīties daudz labāki, nekā esi gaidījis.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem būs laiks, lai paveiktu visus svarīgākos darbus un uzdevumus. Tas ievērojami uzlabos tavu garastāvokli un padarīs tevi par īstu optimistu, kuram cilvēki uzrunās un parādīsies domubiedri. Un vakarā jūs sagaidīs patīkams pārsteigums – kāda ilgstoša parāda atmaksa.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment