Vēži būs neapmierināti, bet Skorpioni iegrims nostaļģijā; Dienas prognoze 5. augustam visām zīmēm

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni būs iegrimuši nostalģijā, un atmiņas var nebūt tās patīkamākās. Lai novērstu savu uzmanību no negatīvajām domām, centies aktīvi iesaistīties darba uzdevumos.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem ir daudz nepabeigtu lietu un projektu. Šodien būs grūti kaut ko pabeigt, jo būsi ķēries pie visa uzreiz. Centies savaldīt savu dedzību un rīkoties konsekventāk. Vakarā ieplāno patīkamas tikšanās vai nodarbojies ar savām iecienītākajām aktivitātēm.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šī diena būs atbildības un nopietnības pilna. Kādam tavā tuvumā var būt nepieciešama tava palīdzība, un tev nevajadzētu atteikties vai atteikt. Bumeranga likums šodien darbojas īpaši spēcīgi, un tikšanās var būt liktenīgas.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem ir jāpieņem svarīgs lēmums, kas bez pārspīlējuma ietekmēs tavu nākotni. Rūpīgi izsver visus “par” un “pret” un neatliek savu lēmumu uz rītdienu. Šodien ir izšķirošais laiks un vieta. Ja tev ir kādas kaites, šodien sajutīsi uzlabojumu.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis var saskarties ar negaidītu un nepazīstamu situāciju. Tomēr tev izdosies savākties un godam tikt galā ar izaicinājumu. Ja kāds tevi kaitina, centies izvairīties no konfliktiem un nesāc pētīt attiecības. Turiet savas emocijas savaldītas.

Leave a Comment