Vētra 2023. gada 20. decembrī: spēcīgs ģeoloģisko draudu mākonis virzās uz Zemi – X2.87 uzliesmojums izraisa ļoti bīstamu ģeoloģisko draudu aktivitāti

Ko noteikti nedrīkst darīt spēcīgo magnētisko vētru laikā?

Izvairīties no stresa un pārpūles: Meteoroloģi iesaka izvairīties no situācijām, kas var izraisīt stresu vai nervu spriedzi.

Ierobežot fiziskās aktivitātes: Magnētisko vētru laikā ieteicams samazināt fiziskās slodzes intensitāti un izvairīties no pārpūles.

Izvairīties no smēķēšanas un alkohola: tabaka un alkohols var pastiprināt magnētisko vētru negatīvo ietekmi uz organismu.

Ēdiet veselīgu uzturu: Izvairieties no pārtikas produktiem, kas veicina šķidruma aizturi (cepts, sāļš, pikants ēdiens), un dodiet priekšroku vieglam, sabalansētam uzturam.

Ievērojiet miega režīmu: Pievērsiet īpašu uzmanību pietiekamam miegam, ejiet gulēt laicīgi un centieties gulēt vismaz 8 stundas diennaktī.

Izvairieties no braukšanas vētras laikā: Ja iespējams, izvairieties no braukšanas magnētisko vētru laikā, īpaši, ja nejūtaties labi.

Ierobežojiet kofeīna patēriņu: Samaziniet kafijas vai tējas ar augstu kofeīna saturu patēriņu, jo tas var palielināt nervozitāti un bezmiegu.

Sekojiet līdzi As**sspiedienam: cilvēkiem ar arteriālo hipertensiju magnētisko vētru laikā ieteicams rūpīgi kontrolēt As**sspiedienu.

Dienas raksturojums

20. decembrī Zemi skars jauns ģeoloģisko draudu vilnis, sasniedzot savu kulmināciju ar kritiskām sarkanām zīmēm.

No pusnakts līdz 3.00 un no 15.00 līdz 21.00 pēc vētras trieciena stiprums paaugstināsies līdz 3 punktiem, kas raksturīgi nelielai magnētiskai vētrai.

No plkst. 3.00 līdz plkst. 9.00 ģeoloģisko apdraudējumu stiprums būs minimāls, saglabājoties 2 punktu līmenī, kas atbilst neitrāliem ģeomagnētiskiem apstākļiem.

Lasi vēl: “Retrogrādais Merkurs maina pozīciju!”Globa Brīdina, kurām zīmēm tuvākajās dienās jābūt ļoti uzmanīgām

Lasi vēl: Paziņotas ļoti skumjas ziņas par Allu Pugačovu! Apbēdināti ne tikai fani, bet arī tuvākie ģimenes locekļi

No plkst. 9.00 līdz 12.00, kā arī no plkst. 21.00 līdz jaunās dienas pusnaktij ģeoloģisko apdraudējumu stiprums paaugstināsies līdz kritiskajiem 5 punktiem dienā.

No plkst. 12.00 līdz plkst. 15.00 ģeoloģisko apdraudējumu stiprums sasniegs 4 punktu atzīmi, kas raksturo mērenu magnētisko vētru.

Leave a Comment