“Retrogrādais Merkurs maina pozīciju!”Globa Brīdina, kurām zīmēm tuvākajās dienās jābūt ļoti uzmanīgām

Retrogrāds mainīs savu pozīciju. Tas gan nozīmē negatīvas sekas vairākām zīmēm! Globa jau laicīgi brīdina, kurām zīmēm tuvākajās dienās jābūt pavisam uzmanīgām. 

Šīm zīmēm ir jābūt ļoti uzmanīgām, jo ir sācies retrogrāda Merkura periods. Un šī planēta spēj ietekmēt cilvēku dzīvi un lietas. Dažiem zodiaka zvaigznāja pārstāvjiem tuvākās nedēļas būs pilnīga nesaprašana.

“Retrogrāds” termins tiek bieži izmantots, lai aprakstītu planētu kustību uz otru virzienu, nevis to, kā tās parasti kustas. Tas nozīmē, ka, šķietami skatoties no Zemes, planēta pārvietojas atpakaļ pa Saules sistēmas orbītu.

Retrogrāds notiek, kad planētas kustas lēnāk nekā Zeme, un šķiet, ka tās pagriežas atpakaļ pa orbītu. Šī parādība notiek, jo Zeme pārsteidz planētu citā ātrumā, un, rezultātā, mums rodas iespaids, ka planēta pārvietojas pretējā virzienā.

Retrogrāda periods var ietekmēt astroloģisko un dažu citu ticējumu interpretācijas, it īpaši horoskopu lasīšanu un personīgo dzīvi. Daži cilvēki uzskata, ka retrogrāds var ietekmēt komunikāciju, tehnoloģiju, sapratni un lēmumu pieņemšanu.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka retrogrāds ir astronomska parādība, un to var aprakstīt arī no zinātniskā viedokļa, neiesaistot astroloģijas vai citus misticismus.

Kurām zīmēm vajadzētu būt uzmanīgām retrogrādā Merkura laikā, vēsta Pāvels Globa ar savu īpaši Decembra prognozi!

Dvīņi
Jūsu zīmei valda Merkurs, tāpēc visas šīs planētas izmaiņas jums ir ļoti svarīgas.

Šoreiz Merkurs ietekmēs intimitātes un finanšu ieguldījumu sfēru. Tu vari saskarties ar dziļu jūtīgumu, īpaši saistībā ar neatrisinātiem jautājumiem no pagātnes. Tieši tagad tev ir iespēja atrisināt šos ieilgušos jautājumus.

No 23. decembra esi piesardzīgs partnerattiecību jomā.

Jūsu attiecībās var rasties mulsinoša dinamika un palielināties pārpratumu iespējamība. Pastāv iespēja, ka varētu krustoties ceļi ar bijušo partneri. Šī tikšanās varētu no jauna atvērt pagātnes sadaļas vai dot iespēju pabeigt kādu stāstu.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment