Vēl nepublicēts veiksminieku saraksts: Šīm zodiaka zīmēm oktobrī gaidāma baltā josla it visā

2022. gada oktobrī ātrās planētas veido harmoniskus aspektus ar lēnajām planētām. Astroloģe Jūlija Nikolajeva prognozē, ka panākumus šajā mēnesī spēs gūt gandrīz visas zodiaka zīmes, bet tikai dažas no tām oktobrī ieies baltajā joslā.

Jaunava

Tu vari pāriet uz jaunu darbu, kur būs daudz labāka alga. Iespējams, tev pacels algu vai izmaksās prēmiju. Nav izslēgts, ka, lai tā notiktu, tev nāksies parādīt savas mākslinieciskās spējas. Iespējams saņemt palīdzību no ietekmīga cilvēka un viņa finansējumu. Tev var parādīties iespēja uzlabot savu materiālo stāvokli.

Tagad ir iespējami vērienīgi pirkumi. Tu vari iegādāties dārgas lietas, lai tajās investētu savus līdzekļus. Darbā izveidosies labvēlīgas attiecības ar kolēģiem. Priekšniecība pret tevi izrādīs labvēlīgu attieksmi. Iespējams neliels paaugstinājums. Ja tev ir kādas hroniskas saslimšanas, šajā laikā tu sajutīsi uzlabojumu.

Šis ir labvēlīgs laiks, lai iegādātos mājas mīluli. Privātā dzīve veidosies labvēlīgi. Nav izslēgts romāns ar kādu no darba kolēģiem. Iespējami romantiski randiņi, iepazīšanās, atzīšanās mīlestībā.

Tev dāvinās ziedus un dāvanas. Šajā laikā tev var parādīties jaunas aizraušanās, kurās tu metīsies iekšā ar visu galvu. Iespējami veiksmīgi radošie projekti, dalība svētku pasākumos. Ja tu sapņoji par bērniņu, šajā mēnesī var tas izdoties.

 

Mežāzis

Šis ir labvēlīgs periods, lai realizētu savus mērķus. Tevi gaida panākumi profesionālā sfērā un karjerā. Tev var piedāvāt jaunu, daudz labāk apmaksātu amatu.

Tev var palīdzēt priekšnieks, laulātais draugs vai tēvs. Tagad var izmainīties tavs sociālais statuss. Tevi var apbalvot ar prēmiju. Tāpat šis ir labvēlīgs laiks, lai atvērtu savu biznesu.

Lasi vēl: Mīlestība ir patiešām neprognozējama: trīs zodiaka zīmes oktobrī satiks savu laimi

Priekšniecība un kolēģi tev izrādīs pelnīto cieņu. Iespējams, tu iziesi kvalifikācijas paaugstināšanas kursus. Tagad tu vari piedalīties sabiedriskajā darbā un uzstāties publiski.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artis</cite>

    Jūs esat tādi idioti. Kāda man darīšana par okupantu kautkādu grupas locekli. Man pohuj tagad pēc visa par Jūsu krievu kultūru.Jūs esat mežoņi.

Leave a Comment