Vēl nepublicēts veiksminieku saraksts: Šīm zodiaka zīmēm oktobrī gaidāma baltā josla it visā

Šajā laikā tu vari reģistrēt savu laulību. Ja tu jau esi laulībā, tavs partneris var ieņemt augstāku stāvokli sabiedrībā. Iespējami veiksmīgi braucieni, nav izslēgta pārcelšanās uz citu pilsētu vai pat valsti.

Šajā laikā tu vari sākt nodarboties ar savu biznesu. Tu vari kādam kļūt par mentoru vai pats atrast sev garīgo skolotāju. Tavas ietekmes sfēra šajā laikā paplašināsies. Tu vari apkārtējiem nodemonstrēt savas zināšanas un pacelt savu autoritāti.

 

Auns

Tev var rasties jaunu un ietekmīgi biznesa partneri. Vai arī tu vari izveidot biznesa attiecības ar saviem draugiem. Nav izslēgts, ka draudzīgas attiecības var pāraugt personiskās.

Tavs draugs izteiks tev materiālu piedāvājumu. Šajā laikā tev var parādīties tavu talantu cienītāji un atbalstītāji, kuri sekmēs tavu darbu un veicinās tavu popularitāti.

Lasi vēl: Zelta gads: No nākamā gadā katram latvietim piešķirs vairāk naudas

Tu vari iegūt daudzus noderīgus kontaktus. Tavas laulātais partneris iegūs kādu apbalvojumu. Iespējams pabeigt skolu, aizstāvēt disertāciju vai projektu.

Tev var rasties interese pret jaunākajām tehnoloģijām vai astroloģiju. Tu vari veiksmīgi konsultēt citus šajās tēmās. Nav izslēgt veiksmīga dalība kādā interneta projektā.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Artis</cite>

    Jūs esat tādi idioti. Kāda man darīšana par okupantu kautkādu grupas locekli. Man pohuj tagad pēc visa par Jūsu krievu kultūru.Jūs esat mežoņi.

Leave a Comment