Veikals ”Lidl” nācis klajā ar jaunumu! Tagad mainīsies visu pircēju veikala ikdienas gaita!

Veikals ”Lidl” ir nācis klajā ar jaunumu, kas ietekmēs visus pircējus ikdienā, kuri iegriežas bieži veikalā. Lidl pārstāvji uzskata, ka ir īstais laiks jaunumiem!

Tiecoties pēc lielākas atlīdzības saviem klientiem, “Lidl” ir prezentējis savu jauno mobilo lietotni “Lidl Plus”. Lidl lietotnes papildinājums, kas sniedz informāciju par iknedēļas piedāvājumiem un ļauj izveidot iepirkumu sarakstu.

Gan pakalpojumā Google Play, gan App Store ir pieejama jauna lietotne, kas nodrošina daudz veidu, kā padarīt iepirkšanos fiziskajā veikalā vienkāršāku un ekonomiskāku.

Pirms iepirkuma veikšanas persona aplikācijā var aktivizēt kuponus un iegādāties produktus ar atlaidi. Lietojumprogramma nodrošina arī iknedēļas “Lidl Plus” īpašo piedāvājumu izlasi, kā arī digitālās brošūras, kas demonstrē viņu krājumus.

Lasi vēl: Mūžībā devusies 37 gadus jauna seriālu zvaigzne: ”Aktrisei pēkšņi kļuva slikti”

Pircējs var gūt labumu no savas “Lidl Plus” digitālās klienta kartes skenēšanas pie kases, kas ir viegli pieejama lietotnē. Ar katru ikdienas darījumu klients var iegūt “Scratch Plus” digitālo karti un tikt apbalvots ar jaunu kuponu. Zem kupona ir paslēptas dažādas vērtības atlaides un gaida, kad tās tiks atklātas.

 

Leave a Comment