Mūžībā devusies 37 gadus jauna seriālu zvaigzne: ”Aktrisei pēkšņi kļuva slikti”

Aktrisei pēkšņi kļuva slikti. Tiek atklāts, ka aktrisei bija vien 37 gadi. Kā izrādījās, iepriekšējā vakarā pirms viņa devās mūžībā, viņu bezsamaņā atrada kāds bērns.

Krievijas aktrise Natālija Stešenko nomira savā dzīvoklī. Seriālu zvaigznei bija 37 gadi. Šodien kļuva zināms par populāras aktrises nāvi. Viņa nomira savā dzīvoklī Rostovskas krastmalā Maskavā.

Kā izrādījās, iepriekšējā vakarā viņu bezsamaņā atrada kāds bērns. Zēns izsaucis palīgā kaimiņus, kuri, savukārt, izsauca ātro palīdzību. Tomēr Stešenko glābt neizdevās, viņa nomira pirms ārstu ierašanās.

Mēness teātris apstiprināja informāciju par mākslinieces nāvi. “Diemžēl ir tāda nelaime. Viņa pāragri nomira. Viņai kļuva slikti, tika izsaukta ātrā palīdzība. Viņa nomira pēkšņi. Pagaidām zināma tikai šādu informāciju, kas ir mūs šokējusi,” izdevumam “Ren” stāstīja Mēness teātra administratore.

Par aktrises nāvi izteicās arī Krievijas Mēness teātra mākslinieciskā vadītāja vietnieks Igors Janovičs. “Jā, patiešām, Natālija Stešenko ir mirusi. Mēs par to uzzinājām vakar vakarā, saņēmām zvanu. Pēdējo reizi viņa bija teātrī apmēram pirms nedēļas, bet parasti vienmēr uzturēja kontaktu,” viņu citē Life.

Mākslinieces partneris atzina, ka šī ziņa viņu pārsteigusi. Dmitrijs Voroņins kopā ar viņu uzstājās izrādēs “Magones” un “Ķirzaka”. Ārpus skatuves viņi arī cieši sadarbojās. Mākslinieks apliecināja, ka Stešenko bija bezkonfliktu cilvēks.

Lasi vēl: Astrologi noteikuši, kad būs pēdējā “Melnās likteņa svītras” diena priekš 3 zodiaka zīmēm

“Nataša bija tik absolūti laipna, simpātiska, ar labu humora izjūtu. Es neatceros, ka būtu bijuši strīdi, skandāli,” Voroņins sacīja.

 

Leave a Comment