Veikalos “Maxima” ļoti garas cilvēku rindas; klienti steidz izpirkt konkrēti vienu produktu

Ne vienā vien lielveikalā “Maxima” šonedēļ visas nedēļas garumā var novērot garas cilvēku rindas. Lielākā daļa no tiem steidz pirkt konkrētu produktu.

Runa ir par produktu – foreli, kurai šonedēļ lielveikalā ir 70% atlaide. Atlaide ir spēkā visu nedēļu vai līdz prece tiek pilnībā izpirkta. Cilvēki ir gatavi stāvēt stundām garajās rindās.

Kāds mikrobologšanas vietnes “X” lietotājs ir nofotogrāfējis klientu rindu “Maxima” lielveikalā konkrēti Grostonas ielā, Rīgā. Kā tiek vēstīts komentāros daudzi cilvēki ir gatavi pat stundām gaidīt līdz būs iespējams nopirkt kāroto produktu.

 

 

Lasi arī: Swedbank nekavējoties izplata paziņojumu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankām

 

 

 

Kā arī tiek minēts, ka līdzīgas klientu rindas tika manītas arī citviet minētājos lielveikalos – piemēram, Saharova ielā, tirdzniecības centrā “Akropole”, Deglava ielā.

Atgādināsim, ka līdzīga akcija lielveikalos “Maxima” bija pagājušā gada novembrī, kad forelei bija liela atlaide un šī iemesla dēļ veidojās garas rindas.

Kopumā Maxima Latvija ir plaši atpazīstams un populārs veikalu tīkls, kas nodrošina klientiem plašu produktu klāstu, labu klientu apkalpošanu un pieejamas cenas.

 

Leave a Comment