Veikalos “Maxima” ļoti garas cilvēku rindas; klienti steidz izpirkt konkrēti vienu produktu

Veikalos “Maxima” ļoti garas cilvēku rindas. Klienti steidz izpirkt konkrēti vienu produktu. Daudzi no viņiem ir gatavi pat vairākas stundas stāvēt rindā, lai tiktu tikai nopirkt šo produktu. 

plašu preču klāstu, tostarp pārtiku, sadzīves preces, apģērbu, tehniku un daudz ko citu. Šis veikalu tīkls ir iecienīts gan vietējo iedzīvotāju, gan tūristu vidū, un tas ir labi pazīstams ar savām pieejamajām cenām un plašo produktu klāstu.

Maxima Latvija veikalu tīkls piedāvā vairākas veikalu formātas, tostarp lielveikalus, mazos veikalus un speciālizētos veikalus.

Lielveikali parasti ir aprīkoti ar plašāku produktu klāstu un dažādām pakalpojumu iespējām, piemēram, svaigās pārtikas nodaļu, gaļas un zivju nodaļu, konditorejas izstrādājumu nodaļu, kā arī drēbju un sadzīves preču nodaļu.

Mazie veikali, savukārt, parasti ir koncentrēti uz pamata pārtikas produktiem un ikdienas preču sortimentu.

 

Maxima Latvija ir arī aktīvi iesaistījusies labdarības un sabiedriskajos pasākumos, veicinot sociālo atbildību un vietējās kopienas attīstību. Turklāt veikalu tīkls regulāri piedāvā akcijas un atlaidi, lai pievilinātu klientus un nodrošinātu pievilcīgus pirkumus.

Lasi arī: Swedbank nekavējoties izplata paziņojumu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankām

Veikalos “Maxima” ļoti garas cilvēku rindas. Veikala klienti steidz izpirkt konkrēti vienu produktu. Tiek minēts, ka šim produktam ir 70% atlaide. Cilvēki ir gatavi stundām stāvēt garajās rindās. Kas šis ir par produktu?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment