Vasilisa Volodina paziņo, kurām zodiaka zīmēm diemžēl drīzumā ir gaidāma nodevība

Ja jūs zināt sīkāku informāciju par savu likteni, varat to kontrolēt. Šī iemesla dēļ astrologi izsaka savas prognozes. Novembrī četras zodiaka zīmes tiks pakļautas savu tuvinieku nodevībai. Vasilisa Volodina par to rakstīja savā personīgajā telegrammas kanālā.

Rudens pēdējos mēnešos Dvīņus sagaida nepatīkams pārsteigums. Viņu personīgās robežas pārkāps draugi. Īpaši uzmanīgiem jābūt arī cilvēkiem, kuri bieži slimo. Šie konflikti par pasliktināt veselības stāvokli. Pastāv liela varbūtība, ka draugi viņiem aiz muguras kaut ko ”perinās”.

Lauvu sagaida vilšanās draugos un mīļajos. Šīs zīmes pārstāvji būs pārsteigti par savu draugu uzvedību. Tāpat Svarus sagaida briesmas no novembra vidus. Volodina iesaka neņemt visu tuvu pie sirds, jo pretējā gadījumā jūs sabojāsiet tikai savu noskaņojumu.

Lasi vēl: Dižā pareģe Vanga šīs 3 zodiaka zīmes vienmēr uzskatīja par laimes un veiksmes lutekļiem

Vasilisa Volodina iesaka arī uzmanīties un būt vērīgiem Vēžiem, jo arī jūs sagaida grūts un pārbaudījumu pilns mēnesis. Novembris jums nāks ar smagiem pārbaudījumiem un jums ar tiem būs jātiek galā patstāvīgi. Draugi iespējams novērsīsies, tomēr jūs ar visu tiksiet galā.

 

Leave a Comment