Vasaras sākums izšķirs jūsu likteni nākamajiem deviņiem gadiem: Tamāras Globas zodiaka prognoze jūnijam

Jaunava

– Periods, kas ienāks tavā dzīvē, atnesīs jaunas karjeras iespējas: galvenais ir tās saskatīt. Ir nepieciešams papildināt profesionālo zināšanu bagāžu. Pirmā desmitgade nesīs nozīmīgas pārmaiņas.

Esi uzmanīgs attiecībā uz to, ko tērē. Centies netērēt vairāk, nekā vari atļauties. Mēneša vidū esi uzmanīgs pret savu ves***bu. Rūpējies par attiecībām ģimenē. Bērniem šis ir labs laiks, kad izlemiet viņu nākotnes perspektīvas. Labs periods aktīvai atpūtai.

 

Svari

– Ceļi nesīs daudz jaunu sakaru, interesantu cilvēku. Tie, kuri tevi mīl, tev palīdzēs daudzos veidos. Tie ir centieni, kas saistīti ar profesiju. Cilvēki, kuri tev stāv vai ir stāvējuši līdzās, nākamajā gadā tevi atbalstīs.

Būs iespējas mācīties, mācīt, attīstīt zinātniskās un biznesa intereses. Mēneša sākumā būs jācīnās “par vietu zem saules”. Savukārt jūnija otrajā pusē būs jāpārdomā pieeja biznesam un karjerai.

 

Skorpions

– Vērtību pārvērtēšana, uzskatu pārskatīšana. Jums būs jāapgūst jaunas realitātes. Jūsu dzīvē ienāks cilvēki, kurus jūs nepazīstat un, iespējams, īsti nesaprotat – viņu dzīvesveidu, viņu domāšanas veidu.

Bet jums būs jāpiedalās un jāsaprot. Savstarpēja sapratne var nebūt viegla. Mēneša otrajā pusē var rasties grūtības, kas saistītas ar attiecībām ar draugiem un izmaiņām plānos.

Lasi vēl: Pēcpusdienā Latvijā šajos reģionos izsludināts oranžais brīdinājums par ļoti spēcīgu negaisu un ne tikai!

No jūnija otrās puses tavā dzīvē ienāks cilvēki no tālienes, kas dos iespēju pārvērtēt uzskatus, kā arī attiecības ar tuviniekiem. Parādīsies jauni paziņas, kas mainīs tavu personīgo dzīvi.

Leave a Comment