Latviju satricina ļoti skumja ziņa! Mūžībā devies Latvijā ļoti populārs sportists

(labots)

Sestdien, treniņbrauciena laikā Pērnavā, Igaunijā,  mūžībā devies Latvijas motosportists Juris Apinis, kā vēstī Igaunijas Motosporta federācija. Apinis trenējās sacensībām “Superstock 600” klasē, kad notika liktenīgais notikums.

Juris Apinis, kurš bija viens no pieredzējušākajiem un cienītākajiem Latvijas motosportistiem, aizvadīja treniņu, lai sagatavotos gaidāmajām sacensībām. Viņa dedzība un aizrautība ar motosportu bija pazīstama plašā motosporta sabiedrībā, un viņa aiziešana ir smags trieciens gan kolēģiem, gan faniem.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Notikuma apstākļus šobrīd izmeklē likuma sargi. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, viss noticis, kad Apinis zaudēja kontroli pār savu motociklu. Tiek noskaidroti  precīzi notikuma cēloņi un apstākļi.

Šajā nedēļas nogalē trasē bija ieplānoti Baltijas un Latvijas čempionāta pirmie posmi, kas tagad tiks pārcelti uz vēlāku laiku. Sacensību organizatori un dalībnieki izsaka dziļas līdzjūtības Apini ģimenei un tuviniekiem.

Lasi arī: Nikola Kuzņecova atklājusi sarakstu ar cilvēku vārdiem, kuri pēc viņas domām dzīvo visilgāk

Juris Apinis bija izcils sportists, kurš savas karjeras laikā guva daudz nozīmīgu panākumu gan Latvijas, gan starptautiskajā līmenī. Viņš bija paraugs daudziem jaunajiem motosportistiem, un viņa kaislība pret sportu vienmēr paliks atmiņā. Motosporta sabiedrība Latvijā un ārpus tās robežām izjūt dziļas skumjas par viņa zaudējumu.

Sportista piemiņai veltīti pasākumi un atvadu ceremonijas tiks organizētas nākamajās nedēļās, ļaujot draugiem, kolēģiem un faniem izrādīt cieņu un pateicību par visu, ko Juris Apinis ir devis motosportam. Viņa ieguldījums sportā un neatlaidība trenēties un sacensties ar vislabākajiem paliks atmiņā kā iedvesmas avots nākamajām paaudzēm.

Publicējam arī vienu no pēdējiem video, kuru Juris nopublicēja:

Leave a Comment