Vanga šīs zvaigžņu zīmes uzskatīja par eņģeļi cilvēka ķermenī – tikai šīs divas zīmes

Izejot no informācijas, kas atspoguļota publicētajās grāmatās par Vangu, gaišreģe nekad nenosauca konkrētas zvaigžņu zīmes. Viņa arī neminēja zvaigžņu zinātni…

Bet savos pareģojumos Vanga aprakstīja ne tikai nākotnes notikumus, bet arī to, kas gaidāms cilvēkiem, viņu uzvedību un rakstura iezīmes. Viņas sniegtais cilvēku raksturojums precīzi sakrīt ar vienas vai otras zvaigžņu zīmes raksturojumu.

Gaišreģe diezgan skaidri runāja par cilvēkiem, kas atbilst Svaru aprakstam, norādot, ka vairumā gadījumu tie ir cilvēki ar tīru un eņģeļa dvēseli.

Svari

Šajā gadījumā, pamatojoties uz Vangas vārdiem un zvaigžņu zīmes atribūtiem, mēs iegūstam sekojošo: Svaru tieksme pēc pastāvīga līdzsvara dzīvē nekādā gadījumā nepadara viņus par aprēķinātājiem un aukstasinīgām personām.

Svari tiek uzskatīti par taisnīgiem, diplomātiskiem un mērķtiecīgiem. Viņi mēdz apsvērt visus argumentus pirms lēmuma pieņemšanas.

Svariem patīk saskarsme ar cilvēkiem un viņi bieži ir populāri savā sociālajā lokā, jo viņi prot klausīties un saprast citus.

Tie ir mīlestības un harmonijas meklētāji, tāpēc bieži cenšas izvairīties no konfliktiem, dodot priekšroku kompromisam.

Svariem ir izsmalcināta estētiskā izjūta un viņi novērtē skaistumu gan mākslā, gan ikdienas dzīvē.

Var būt svārstīgi un nenoteikti, jo viņiem var būt grūti pieņemt lēmumus.

Lasi arī: “Ko liktenis jums ir sagatavojis: mīlestība, karjera, nauda vai emocijas?”; Izvēlieties burvju lampu

Lasi arī: Vērsim jāuzmanās, bet Mežāzim dīvaina diena; Dienas horoskops 31. augustam visām zodiaka zīmēm

Viņi ir gatavi pilnīgi bez maksas uz sevis uzņemties citu cilvēku problēmas, vienlaikus tērējot savu enerģiju sev pilnīgi nepazīstamiem cilvēkiem. Ļoti svarīgi ir tas, ka Svari pat nedomā par to kaut ko nopelnīt vai iegūt.

Svariem ir dziļa vēlme pēc partnerattiecībām un viņi mēdz būt ļoti lojāli un veltīti saviem partneriem. Viņi meklē līdzsvaru un harmoniju savās attiecībās un vēlas, lai viņu partneri dalītos šajās vērtībās.

Pateicoties savai spējai saprast un ņemt vērā dažādas viedokļus, Svari var izcelties tādās jomās kā tieslietas, diplomātija, māksla un dizains. Viņiem patīk strādāt komandā un viņi ir labi sarunu veidotāji.

Kopumā Svari ir sociāli, taisnīgi un harmonijas meklētāji. Viņiem ir dabīga spēja saprast un izvērtēt abas konflikta puses, kā arī izsmalcināta estētiskā izjūta.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu otru zīmi

Leave a Comment