Vanga savā laikā esot turējusies tālāk no trim zvaigžņu zīmēm, jo viņai esot bijis bail no viņu spēcīgās enerģijas

Vienmēr bija daudz cilvēku, kas vēlējās satikt bulgāru gaišreģi Vangu. Tomēr viņa izvairījās pieņemt trīs noteiktu zvaigžņu zīmju pārstāvjus un pat nevēlējās par viņiem runāt.

Vismaz tādu versiju tagad izsaka daudzi viņas zinātāji un spēju sekotāji. Zīlniece uzskatīja, ka trīs zvaigžņu zīmēs dzimušo cilvēkiem spēks un veiksme ir savienoti ar negativitāti.

Piemēram, gaišreģe centās nestrādāt ar Skorpioniem, jo ​​viņi “atrodas augstāku spēku aizsardzībā”. Kāpēc tieši, nav zināms. Šādu cilvēku domas un likteni ir ļoti grūti izzināt.

Kā atzīmē portāls, Vanga uzskatīja, ka Skorpioni var hipnotizēt citus: un cilvēki ir gatavi viņiem sekot, pat nenojaušot, ka viņu ganu nodomi varētu būt neapdomīgi.

Pateicoties viltībai un inteliģencei, Skorpioni lieliski manipulē ar cilvēkiem. Turklāt ar viņiem nevajag strīdēties, jo pretinieks noteikti tiks uzvarēts vienmēr.

Viņiem mīlestība var būt kaislīga vien tad, ja tā ir uzlādēta ar  enerģiju. Vanga vienmēr uzskatījusi Skorpionus par līderiem, tomēr viņi ir gatavi iet uz visu, lai sasniegtu savas karjeras virsotnes.

Lasi arī: Milzu karstums tikai vēl pieņemsies spēkā! Sinoptiķi brīdina par gaidāmo laiku jau otrdien

 

Zivīm, pēc gaišreģes domām, palīdzība nav vajadzīga, jo tās zina nākotni un var pašas izlemt savu likteni. Cilvēki zem šīs zvaigžņu zīmes zina, kā piesaistīt citus – viņi drīzāk ir psihologi.

Zivis var viegli izlasīt citu noskaņojumu. Tajā pašā laikā cilvēki, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir smagi ienaidnieki: viņi izmanto spēku un sakarus pret savu pretinieku, kā arī auž intrigas un ir spējīgi maldināt.

 

Lauvas. Vēl bulgāru gaišreģe  centās izvairīties no Lauvām. Viņiem piemīt kaut kāds nevaldāms spēks, īpašas spējas, un viņu domas ir ļoti grūti saskaitīt.

3 zvaigžņu zīmes, kurām 2024. gada 18. jūlijā būs grūta diena un šī diena izšķirs jūsu likteni

Ja kaut kas nenotiek pēc viņu plāna, Lauvas ir gatavas visu nolīdzināt līdz zemei. Viņi ir arī ļoti jūtīgi un var izteikt pretiniekam negatīvus vārdus, kas nākotnē var kļūt par pravietiskiem.

 

Lauvas var gūt lielus panākumus daudzās jomās, taču, lai to panāktu, kādam ir jānovirza savi spēki pareizajā virzienā. Šādi cilvēki nespēj pareizi pārvaldīt savus resursus un var zaudēt visu.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Leduspuke</cite>

    Skorpion8em energija ir bet ta var nokrist pat zem oooo….cienitaa vanga ir aizmirsusi ka visas zvaigznes un zodiakus ir radijis dievs..un tajaa irr ielicis kaut ko no labaa un sliktaa….esmu skorpions..bet heesmu he karheriste he ari savas laimes del gatava iet pari likiem…skorpioniem ir snaga daba..un tie medz but atriebigi.ja viniem nodara pari..jadzivo ka ir..jo mainit dieva jkartibu un iestatijumu bav iespejams….un nav vahadzigs…ha nepatik skorpioni tad viwnjarsi nevajag ar viniem veidot atiecibas..vini dveselee buezi vien ir vientulnieki

Leave a Comment