Vanga pareģoja, ka šīm 3 horoskopa zīmēm būs jāatbild par savu rīcību iepriekšējās dzīvēs un par savu senču grēkiem

Praviete ne reizi vien runāja par cilvēkiem, kuri saskaņā ar viņas aprakstu pilnībā atbilda šo trīs zodiaka zīmju astroloģiskajām īpašībām. Viņa aicināja, lai viņi pēc iespējas ātrāk uzņemtos ātrāk savas pagājušās dzīves grēkus. 

Turklāt, lai viņu nebūtu viņu dzīvē. Lai to izdarītu, viņiem ir jāpievēršas savām iedzimtajām dabiskajām īpašībām un iezīmēm. Tas arī norāda, ka Vanga runāja par šīm zodiaka zīmēm.

Viņa uzskatīja, ka viņu liktenis nebūt nav vienkāršs. Ļoti bieži par savu uzmanību pret citiem, pat saviem mīļajiem, viņi pretī saņem nepelnīti negatīvu attieksmi. Un tas nav nekas cits kā karma par iepriekšējo dzīvju darbiem, un viņu senči var teikt īpašu paldies.

Vanga ne reizi vien ir saņēmusi jautājumu: no kurienes viņa to zina. Viņa apgalvoja, ka trīs pasauļu (pagātnes, tagadnes un nākotnes) gari laiku pa laikam paņem viņas dvēseli (jeb garu, jeb astrālo ķermeni) pagātnē un nākotnē.

Viņai atklājas notikumi un cilvēku līdzdalība tajos. Gariem ir spēja atvērt dažas lappuses no jebkura cilvēka “dzīves grāmatas”.

Perla nosaukusi zvaigžņu zīmēs, kurās dzimušie jau tuvākajā laikā var ievērojami palielināt savus ienākumus

Bet pat ar to pietiek, lai ieraudzītu ikviena no viņiem likteņus jebkurā no viņu iepriekšējām, tagadējām un nākamajām dzīvēm.

Lasi vēl: Nekad nelieciet to pie loga vai durvīm!- Pretējā gadījumā jūs kļūsiet nabadzīgs un zaudēsiet daudz naudas

Lasi arī: Magone atklāj jaunu informāciju saistībā par Toļiku, kas bija iepriekš slēpta! “Es vairs nevaru ilgāk gaidīt!”

Praviete steidzās sniegt visu viņai pieejamo informāciju. Viņa pavadīja vairākas dienas, stāstot par to, ko bija redzējusi senatnē. Viņa apgalvoja, ka ar desmit dzīvēm nepietiktu, lai izstāstītu visu, ko viņa zināja.

Tāpēc tā steidzās atstāt pēcnācējiem to, kas viņiem jāzina, bet savā laikā. Visi pareģojumi tiek sniegti cilvēkiem stingri noteiktā laikā. Tās nes vēsti par to, kā atvieglot debesu nolikto likteni.

 

Kurām zodiaka zīmēm nāksies izpirkt savus pagātnes senču grēkus? Lasiet tālāk! 

Leave a Comment