Vanga pareģoja, ka šīm 3 horoskopa zīmēm būs jāatbild par savu rīcību iepriekšējās dzīvēs un par savu senču grēkiem

Runa ir par Auniem.. 

Tas, ko Vanga teica par šo zodiaka zīmju pārstāvjiem, satur atbildes uz daudziem jautājumiem. Viens no tiem attiecas uz cilvēka iepriekšējām dzīvēm.

Vanga apliecināja, ka Visumā nekas nepazūd pats no sevis. Aizgājušā ķermeņa, dvēseles, auras enerģija ir iemiesota visu pasauļu vispārējā bioenerģijā, kā arī tumsas un gaismas spēkos.

 

Runa ir par Jaunavām.. 

Par katra cilvēka enerģiju notiek cilvēkiem neredzama cīņa. Pasaulē to sauc par dvēseli. Neviens nezina, cik daudz dzīvju kādam ir bijis vai būs.

Tāpat cilvēkam būs “jāsaglabā atbilde” par savu asins senču darbiem. Caur tiem veidojas katra cilvēka raksturs, prāts, prasmes un spējas.

Īpaša uzmanība jāpievērš cilvēka individuālajām tieksmēm, kas viņam nodotas caur gēniem līdz pat 12. maņām. Ņemiet vērā, ka tās ne vienmēr ir pozitīvas.

Lasi vēl: Kārtējais spoguļdatums 24.02.2024: Ko darīt un ko nedarīt šajā simboliskajā dienā, lai neveiksme tev nepieliptu

Lasi arī: Magone atklāj jaunu informāciju saistībā par Toļiku, kas bija iepriekš slēpta! “Es vairs nevaru ilgāk gaidīt!”

Runa ir par Vēžiem..

Vanga runāja par cilvēkiem, kuriem nāksies izpirkt savu vietu zem saules. Vanga aicināja, lai viņi pēc iespējas ātrāk uzņemtos šos grēkus un tos izpirktu.

Lasi vēl: Zvaigžņu Zīmju eksperts Pāvels Globa atklāj: tikai dažiem izredzētajiem ir laiks līdz februāra beigām ielēkt veiksmes vilcienā

Turklāt, lai viņu nebūtu viņu dzīvē. Lai to izdarītu, viņiem ir jāpievēršas savām iedzimtajām dabiskajām īpašībām un iezīmēm. Jums viss izdosies.

Arī interesanti: Perla nosaukusi zvaigžņu zīmēs, kurās dzimušie jau tuvākajā laikā var ievērojami palielināt savus ienākumus

Leave a Comment