Latvijas armija steidz informēt Latgalē un Vidzemē dzīvojošos cilvēkus!

Latvijas armija steidz informēt Latgalē un Vidzemē dzīvojošos cilvēkus! Noteikti vajadzētu ņemt vērā un pabrīdināt arī gada gājuma cilvēkus. 

Kāds ir Latvijas armijas uzdevums?

Latvijas armijas uzdevums ir nodrošināt Latvijas valsts aizsardzību, saglabājot valsts suverenitāti, neatkarību un teritoriālo integritāti.

Šo uzdevumu Latvijas armija veic, piedaloties NATO un Eiropas Savienības miera uzturēšanas operācijās, veicot sabiedriski noderīgus darbus valsts iekšienē, kā arī veicot dažādas militāras aktivitātes un uzdevumus, lai nodrošinātu valsts drošību.

Armijas funkcijas ietver:

Nacionālās aizsardzības veicināšana un attīstīšana, lai aizsargātu valsti no ārējiem draudiem un veiktu nepieciešamos pasākumus, lai aizsargātu iedzīvotāju drošību un labklājību.

Dalība starptautiskajās operācijās un miera uzturēšanas misijās, lai veicinātu starptautisko drošību un veidotu sadarbību ar citām valstīm.

Cilvēku un infrastruktūras aizsardzība, lai nodrošinātu valsts vitālo resursu drošību un sagatavotību iespējamai krīzei vai konfliktam.

 

Lasi vēl: Kārtējais spoguļdatums 24.02.2024: Ko darīt un ko nedarīt šajā simboliskajā dienā, lai neveiksme tev nepieliptu

Latvijas armija steidz informēt Latgalē un Vidzemē dzīvojošos cilvēkus! LA soctīklos ar skaļu paziņojumu ierakstīja brīdinošu informāciju šī reģiona iedzīvotājiem!

 

Kas tur teikts? Lasi tālāk 

Leave a Comment