Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka no 1.jūlija gaidāmas izmaiņas, kuras ietekmēs šo cilvēku kategoriju!

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka no 1.jūlija gaidāmas izmaiņas, kuras ietekmēs šo cilvēku kategoriju! Lūk, kas gaidāms tuvākajā laikā! 

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra paziņo, ka no 1. jūlija paaugstināti pensiju un atlīdzību minimālie apmēri un valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu apmēri.

VSAA jaunajā apmērā izmaksās, jūlija mēnesī – minimālās vecuma un invaliditātes pensijas, un atlīdzības. Arī minimālās apgādnieka zaudējuma pensijas, kas piešķirtas līdz 2020. g.31.dec.

Par augustu jūlijā – valsts sociālā nodrošinājuma pabalstus un minimālās apgādnieka zaudējuma pensijas, kas piešķirtas no 2021.g.1.janv. (Šos pakalpojumus maksā par iepriekšējo mēnesi.)

Lasi arī: Vīrietis pēc sievas aiziešanas aizsaulē palika ar mazu bērnu uz rokām. Bet tad notika kaut kas prātam neaptverams

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu ūdeni vārīt divreiz! Pasargā sevi no nāves briesmām!

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pārrēķinātās minimālās pensijas (vecuma, invaliditātes un apgādnieka zaudējuma, kuras maksā par tekošo mēnesi) un minimālās apdrošināšanas atlīdzības klienti saņems jau šajā jūlijā.

Arī interesanti: Par odiem var aizmirst uz visiem laikiem: no šī līdzekļa odi un punduri burtiski bēgs prom

 

Leave a Comment