Vai ziņapmaiņas lietotne “WhatsApp” tiešām ieviesīs maksu par saviem pakalpojumiem? Uzzini, jau tagad!

Baumas un spekulācijas par to, ka megapopulārās ziņapmaiņas sistēmas “WhatsApp” lietošana jau tuvākajā laikā vairs nebūs bez maksas, uzvirmojušas pašā mesendžerā. Lietotāju vidū tika izplatīta ziņa, kurā ir runa par platformas jauninājumu, ieviešot maksu par ziņu sūtīšanu.

Lai turpinātu bez maksas izmantot “WhatsApp”, cilvēki tika lūgti pārsūtīt šo ziņojumu 10 savām kontaktpersonām, lai šādi lietotnes izstrādātāji it kā varētu noprast, ka lietotājs ir aktīvs, kas nozīmē, ka no viņa nauda netiks iekasēta.

Pēc ziņojuma specifikas un lūguma to pārsūtīt citiem, kļūst skaidrs, ka lietotājiem tika nosūtītas tipiskas “ķēdes vēstules” jeb surogātpasts, kam nav nekāda sakara ar realitāti. Tāpēc ziņas, ka “WhatsApp” var kļūt par maksas lietotni, pavisam droši var uzskatīt par nepatiesām.

Uzņēmums, kuram pieder “WhatsApp”, neplāno ieviest nekādas maksas ziņojumapmaiņas funkcijas. Šādas izmaiņas lietotājiem atņemtu mesendžera pamatiespējas, kas nozīmē, ka cilvēki masveidā pārtrauktu izmantot šo platformu. Šāds iznākums absolūti nav īpašnieku interesēs, kas nozīmē, ka programmu arī turpmāk varēs lietot bez maksas.

Vērts arī zināt, ka viltus ziņas par “WhatsApp” plāniem ieviest maksas pakalpojumus parādās ne pirmo reizi. Krāpnieki šādas vēstules veido un izplata jau kopš 2013. gada.

Lasi vēl: Leģendārais Volfs Mesings savulaik nosaucis 3 zodiaka zīmes, kam šis gads būs īpaši laimīgs. Lūko, vai esi starp tām!

Vēl vairāk – pats surogātpasta saturs nav mainījies jau vairākus gadus. Taču pat tas bieži vien neliedz lietotājiem noticēt baumām un pārsūtīt ziņu tālāk, tieši tā, kā liekpasta izplatītāji to bija iecerējuši.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment