Šajā gadā visus rīdziniekus sagaida ļoti nepatīkamas izmaiņas visā Rīgas teritorijā; atbildīgie dienesti neko nevar darīt

Staķis atzīmēja, ka Rīgas 2023.gada budžetā lielāko daļu veido izdevumi izglītībai, kam šogad ir speciāla programma skolu labiekārtošanai un remontiem. Tā kā notiek pāreja uz izglītību latviešu valodā un uz kompetences pieeju balstītu mācību saturu, tiek plānotas arī atbalsta programmas pedagogiem.

Otra lielākā izdevumu pozīcija ir saistīta ar pilsētas satiksmes infrastruktūru. Tas ietver līdz šim lielāko dotāciju pašvaldības uzņēmumam “Rīgas satiksme”, lai tas varētu sniegt pakalpojumus atbilstošā līmenī. Plānota arī vēsturē lielākā ceļu uzlabošanas programma.

 

Lasi vēl: Coca Cola ar vistu stilbiņiem ir nākotne? Nē, tagadne! Fantastiska recepte ar ko iepriecināt savus viesus

 

Staskis brīdināja, ka, ja ceļa segums netiks atjaunots ik pēc desmit gadiem, tas tiks sabojāts. “Mēs vēlamies, lai pavasarī sniegs nenokūstu līdz ar ceļu,” sacīja politiķis.

Papildus ceļa seguma nomaiņai plānoti lieli ceļu infrastruktūras projekti, tostarp “Rail Baltica”, Mūkusalas krastmalas rekonstrukcija. “Rīga šogad būs pamatīgi izrakta, ar to jārēķinās,” brīdināja Staķis.

 

 

Turpini lasīt informāciju nākošajā lapā

Leave a Comment