Leģendārais Volfs Mesings savulaik nosaucis 3 zodiaka zīmes, kam šis gads būs īpaši laimīgs. Lūko, vai esi starp tām!

2023. gads jau nodēvēts par cerību un vēlmju piepildījuma gadu. Ikviens sapņo, ka katrs nākamais gads būs veiksmīgāks un bagātīgāks par iepriekšējo. Mūsu vietnes redaktori nespēja stāvēt malā un nolēma atklāt, kurām horoskopa zīmēm 2023.gads būs īpaši laimīgs.

Ar šo uzdevumu mums palīdzēja tikt galā par pirmo PSRS ekstrasensu dēvētais Volfs Mesings – leģendāro pareģi daudzi atceras vēl mūsdienās, jo viņa prognozes turpina piepildīties. Mesings dzīvoja grūtajos Staļina represiju laikos.

Bet, pateicoties savām unikālajām spējām, viņam izdevās izvairīties no briesmām un “iziet no ūdens sausam”. Pareģim bija daudz talantu, kurus vienkāršam cilvēkam nav pa spēkam saprast. Mesinga sirdij tuva bija arī astroloģija un viņš rūpīgi izpētīja visus zodiaka zvaigznājus.

Tātad – kuru horoskopa zīmju pārstāvji saskaņā ar Mesinga prognozi šogad kļūs par īstiem laimes lutekļiem:

Dvīņi

Dvīņi veiksminieku reitingā ierindojas pirmajā vietā. 2023. gads šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs visveiksmīgākais visās dzīves jomās. Ja esi dzimis šajā zodiaka zīmē, tuvākajā laikā vari gaidīt paaugstinājumu darbā. Visticamāk, tu saņemsi piedāvājumu iegūt vadošu amatu.

Uzlabosies arī tavs finansiālais stāvoklis. Ienākumi ļaus sasniegt pilnīgi jaunu dzīves līmeni. Iespējams, priekšniecība novērtēs tavu jauno projektu. Gads tev sola vēl nebijušu potenciālu biznesa paplašināšanā. Tevi gaida veiksme un uzslavas.

Lasi vēl: Pēc ļoti smagas un ilgas cīņas ar slimību, mūžībā devusies latviešu rakstniece

Turklāt šis gads Dvīņiem būs veiksmīgs mīlas sfērā. Bet vientuļajiem Dvīņiem Truša gads ir sagatavojis patīkamu pārsteigumu – viņi satiks savu patieso mīlestību, kas ļaus justies laimīgiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

Leave a Comment