Vai tiešām ”Dakotas” līderis Edvīns Zariņš juta savu aiziešanu? Pirms nāves, sacerējis dziesmu BET tie vārdi liek aizdomāties

28. janvāra vakarā pēkšņi mūžībā devās latviešu dziedātājs un ģitārists, grupas  “Dakota” vadītājs un līderis Edvīns Zariņš. Viņa labs draugs, bundzinieks Gundars Lintiņš izdevumam “Privātā Dzīve” atklāja mūziķa iespējamo nāves cēloni un ko svarīgu par dziesmu tekstu.

Visticamākais, bijis trombs, un tas nav saistīts ar to visu, kas Latvijā un apkārt pasaulē notiek,” izdevuma atklāj Lintiņš, vēsta tvnet.lv

“Mēs tagad strādājām pie jauna albuma izdošanas. Tam tikai palikušas astes, kuras vajadzēja piebeigt kopā ar Edvīnu… Pusratā palicis, bet, protams, ka Dakota to pabeigs un izdos.

Edvīns vienmēr ir teicis, ka neviens cilvēks un grupas dalībnieks nav mūžīgs, bet Dakotai ir jābūt mūžīgai un to ir jāatcerās. Tā ka turpināsim spēlēt un pieminēt viņu caur dziesmām,” nākotnes mērķus iezīmē bundzinieks.

Lasi vēl: Maģiskais datums 02.02.2022: kāpēc svarīgi šajā dienā izdarīt šo, lai kļūtu par likteņa mīluli?

Zariņš pirms aiziešanas paspēja laist klajā dziesmu “Debesis virs manām mājām”. Dziesmai ir ļoti zīmīgs teksts. Ieklausoties tajā ir jautājums vai tiešām mūziķis juta par savu aiziešanu..

Skati dziesmas vārdus nākošajā lapā

Leave a Comment