Maģiskais datums 02.02.2022: kāpēc svarīgi šajā dienā izdarīt šo, lai kļūtu par likteņa mīluli?

Februāra maģija ir jau sākusies! Vienkārši noticiet brīnumam un neaizmirstiet pareizi pasapņot!

2022. gada februāris sācies patiešām maģiski: 1. februārī iestāsies Jauns mēness Ūdensvīra zīmē un sāksies Ķīniešu Jaunais gads (Tīģera gads), bet jau 02.02.2022 sāks īstenoties īstā “divnieku” maģija.

Astroloģijā un numeroloģijā šis skaitlis pats par sevi nes Mēness enerģiju – emocionalitāti, uzņēmību, spontanitāti un bērnišķīgu attieksmi pret pasauli. Bet pieci divnieki ir pilnīgi cits stāsts.

Tiek uzskatīts, ka divi divnieki, kas ir vizuāli pagriezti viens pret otru, rada atslēgas attēlu, bet mūsu gadījumā tās ir kā minimums divas atslēgas: katram cilvēkam dzīvē nāksies sastapties ar izvēli, it kā jums būtu divas durvis, kuras jūs varat atvērt un sākt dzīvot no baltas lapas.

Lasi vēl: Sargieties: Pāvels Globa nosaucis enerģētiski pašas bīstamākās dienas februārī

Īsāk sakot, nav nejauši, ka šis datums iekrīt dienā pēc Jauna mēness, kura enerģija darbosies vēl divas nedēļas (līdz pilnmēnesim 16. februārī). Jūs varat pieņemt lēmumu, atklāt sev kaut ko jaunu, saņemt liktenīgus jaunumus vai sajust karmisko izvēli (starp diviem partneriem, divām dzīvesvietām, diviem darbiem utt.).

Ir liela nozīme arī skaitļiem – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment