Vai mēs satiksim visus savus radiniekus Viņsaulē? Mācītāji ir gatavi sniegt atbildi

Katram cilvēkam ir zināms tāds jēdziens kā “gars ir mūžīgs”. Bet vai tas nozīmē, ka pēc aiziešanas aizsaulē mēs varam satikt savu tuvinieku dvēseles un būt viņiem tuvu?

Pareizticīgo garīdznieki ir pārliecināti, ka mūsu gara eksistenci nevar ierobežot fiziskā aiziešanas aizsaulē. Viss, pie kā esam pieraduši un kas mums bija dārgs, paliks ar mums arī Viņsaules dzīvē. Citiem vārdiem sakot, mūsu domas un tieksmes paliks tādas pašas.

Tāpēc ir gluži dabiski, ka pēc aiziešanas cilvēks vispirms sastopas ar to cilvēku dvēselēm, kuri viņam bija tuvi dzīves laikā. Tomēr dažkārt aizgājēji ir arī viņu dzīvi radinieki. Un tas, pretēji vispārpieņemtam uzskatam, nenozīmē nepatikšanas.

Tas var notikt dažādu iemeslu dēļ, kas bieži vien dzīvajiem cilvēkiem ir nesaprotami. Atcerieties, piemēram, situāciju, kas izveidojās pēc Kristus augšāmcelšanās – tolaik Jeruzalemes zemē parādījās arī daudzi aizgājēji.

 

Lasi vēl: Laba veiksme karjerā, laime personīgajā dzīvē: horoskops 2024. gada februārim visām Zodiaka zīmēm

Dažkārt aizgājēji nāk ar mērķi apgaismoties – viņi cenšas vadīt tos, kas dzīvo netaisni, grimst grēkā. Taču tajā pašā laikā ir ļoti svarīgi spēt atšķirt patiesu vīziju no dēmoniskas apsēstības – nešķīsto intrigas vienmēr atstāj bailes un nemieru.

Bet kas īsti notiek ar dvēseli pirms gaisa taksācijas pārbaudījumu laika? Pirmās divas vai trīs dienas pēc aiziešanas gars eņģeļu pavadībā uzturas pazīstamajā, zemes pasaulē. Šajā laikā viņš var apmeklēt pazīstamas vietas vai vietas, kurās viņš būtu vēlējies būt savas dzīves laikā.

Saskaņā ar svēto teoloģisko tradīciju kāds eņģelis, kas atradās pie Aleksandrijas mūka Makarija, stāsta sekojošo:

“Gars gūst mierinājumu no eņģeļa pie viņa, jo tas skumst par atdalīšanos no miesas. Šis mierinājums rada cerību. Divas dienas gars ceļo kopā ar eņģeli. Gars, kas mīl savu ķermeni, labprātāk paliek tuvu savām mājām.

Tā viņš pavada šīs divas dienas – mētājoties un raizējoties. Viņš ir kā putns, kas meklē savu ligzdu. Bet patiesi tikumīgs gars rīkojas citādi – viņš apmeklē vietas, kur savas dzīves laikā darījis patiesību….”.

Tomēr tas nebūt nav viss.. Lasām tālāk!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment