Aktrise, kura cīnās ar veselības problēmām, izveidojusi sarakstu ar cilvēkiem, kuri nedrīkstēs apmeklēt viņas bēres

Aktrise, kura cīnās ar veselības problēmām, izveidojusi sarakstu ar cilvēkiem, kuri nedrīkstēs apmeklēt viņas bēres. Aktrise nav pārliecināta par savu veselību, tādēļ diemžēl plāno arī savu aiziešanas dienas plānu. 

Ir maz cilvēku, kas nekad mūžā nav bijuši kapsētā.

Daži no viņiem kapsētā ir bijuši tikai uz bēru ceremonijām, daži no viņiem periodiski apmeklē paziņu apbedījumu vietas kādos īpašos datumos, daži no viņiem regulāri apmeklē kapsētu, lai pieskatītu radinieku un draugu kapus, daži no viņiem uz kapsētu dodas ekskursijās, un dažiem no viņiem tas ir darbs.

Rodas jautājums: vai aizgājēju dvēseles gaida mūsu apmeklējumus? Vai arī kapavietas sakārtošana un aizgājušo dvēseļu pieminēšana īpašās dienās ir tikai tradīcija, kas saglabājusies līdz mūsdienām, un pēdējais veltījums aizgājējiem?

Šeit nav precīzas atbildes, jo cilvēkam nav iespējams droši zināt, kas notiek ar Dvēseli pēc cilvēka aiziešanas aizsaulē. Neviens, kas dzīvo uz Zemes, nezina par aizgājēja pēcnāves dzīvi.

Taču, kā saka, katrs tiks atalgots atbilstoši savai ticībai. Daudzu cilvēku liecības nerada šaubas par to, ka aizsaules dzīve pastāv, un aizgājēju Dvēseles mūs dzird, redz un gaida.

 

Lasi vēl: Laba veiksme karjerā, laime personīgajā dzīvē: horoskops 2024. gada februārim visām Zodiaka zīmēm

Es ticu, ka mūsu aizgājušie radinieki mūs gaida, īpaši svētku dienās. Cilvēki tic, ka aizgājēji mūs vēro un palīdz kad mums tas ir nepieciešams. Viņi ir klāt, kad viņus vajag, lai mūs atbalstītu. Diemžēl šī dzīve ir skarba un ar to nākas vien samierināties.

Arī kādai slavenai aktrisei šis ir grūts un problemātisks laiks, jo viņa saprot, ka veselības problēmu dēļ viņas dzīve var aprauties jebkurā momentā.

Tieši šī iemesla dēļ viņa ir sastādījusi savu aiziešanas ceremonijas plānu un sīki uzskaitījusi, kurus cilvēkus nevēlas redzēt bērnu ceremonijā. Kuri ir šie cilvēki?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment