“Uzmanieties no enerģijas vampīriem nākamajās dienās”; ja esat viena no šīm 3 zodiaka zīmēm

Vai jums pēdējā laikā ir bijis slikts garastāvoklis? Pēdējās divas nedēļas ir bijušas haosa pilnas, taču situācija pavisam drīz nenomierināsies, jo šonedēļ 3 planētas mainīs zīmes.

 

Šīm trim zodiaka zīmēm tuvākajās dienās būs grūti, taču ir iespēja noskaņoties pavisam citai vibrācijai.

Citiem vārdiem sakot, ir vieglāk sapņot par kaut ko darīt, nekā piecelties un faktiski to izdarīt. Jums būs arī jāuzmanās no cilvēkiem, kuri izsūc jūsu enerģiju un iesaistās pasīvi agresīvos strīdos.

 

AUNS

Jūs jūtaties aizkaitināts vairāku iemeslu dēļ, no kuriem pirmais ir Mēness ienākšana jūsu zīmē. Jūsu planētas valdnieks Marss kopā ar Neptūnu veido pasīvi-agresīvu trigonu, kas padarīs jūs noslieci uz drūmu izturēšanos un aizsardzības nostāju.

Tā kā tas ietekmē gan jūsu ceturto, gan divpadsmito bezsamaņas māju, jūs, iespējams, jutīsit nepieciešamību atkāpties un atpūsties. Jāizvairās no jaudas dinamikas un jāuzmanās no gāzes apgaismojuma.

Jupiters sadursies ar Plutonu retrogrādā 17. maijā, kad tas šķērsos jūsu 11. biedrību, sabiedrisko lietu un personīgās brīvības māju. Jupiters tikko ir ienācis Vērsī un jūsu otrajā mājā.

Nepārprotiet mani, Jupiters arī nesīs svētības, taču tā saskaņošana ar Plutonu var novest pie enerģijas apzināšanās, ar kurām saskarties var būt neērti.

Lasi vēl: “Mum ļoti žēl, mums tevis un tavi darbi ļoti pietrūks..”; 83 gadu vecumā mūžībā devies izcils Latviešu fotomākslinieks

Jūsu valdošā planēta Marss ieturēs pārtraukumu 20. maijā, kad tā pārcelsies uz Lauvu un jūsu piekto izpausmes māju.

Tomēr tajā pašā laikā Plutons un sarkanā planēta būs opozīcijā. Ego cīņas un spēka spēles noteikti kļūs toksiskas.

Turpini lasīt, kurām vēl zodiaka zīmēm jāuzmanās, nākošajā lapā

Leave a Comment