“Uzmanieties no enerģijas vampīriem nākamajās dienās”; ja esat viena no šīm 3 zodiaka zīmēm

Lauva

Jūsu prāts var ciest no nākotnes neparedzamības, taču nav pamata būt tik kritiskam pret sevi.

Piemēram, Marss sadursies ar izvairīgo Neptūnu tajā pašā laikā, kad Mēness debitēs Auna zīmē.

Paturiet prātā, ka šīs divas enerģijas aktivizē divas no vispersoniskākajām jūsu horoskopa jomām: astoto tuvības māju un divpadsmito neapzināto modeļu māju.

Pievērsiet uzmanību tam, kā šīs divas mājas jūs ietekmē. Esiet laipns pret sevi, jo tas var izraisīt dažādas lietas, sākot no garastāvokļa svārstībām līdz smalkai spēka dinamikai, tāpēc ir svarīgi praktizēt līdzjūtību pret sevi.

No otras puses, Jupiters pārcelsies uz jūsu publisko runu māju, un tas padarīs nākamo gadu neticami labvēlīgu karjeras projektiem un slavai.

Tomēr āķis ir tāds, ka neilgi pēc tam Jupiters var atgriezt Plutonu jūsu attiecību mājas laukumā. Jauns darba piedāvājums, kas neatbilst jūsu pašreizējām saistībām?

Ja jūsu personīgā un profesionālā dzīve netraucē, problēma var būt tā, ka jūs vienkārši alkstieties vairāk vietas, ko jūsu priekšnieki nevēlas jums dot.

20. maijā Marss ieies tavā zīmē, kas uzkarsēs situāciju. Tajā pašā dienā Marss arī tieši pretosies Plutonam. Atvēliet kādu laiku sev un mēģiniet atpūsties, ja esat nepatīkamā noskaņojumā vai pēkšņi esat piepildīts ar dusmām.

Ūdensvīrs

Tu neesi “slikts puisis”, neskatoties uz to, ka tuvākajās dienās tam būs grūti noticēt.

Plutons ir pārvietojies cauri jūsu zīmei kopš marta, bet pašlaik ir arī retrogrāds jūsu zīmē un visas nedēļas garumā veiks sarežģītus aspektus ar citām planētām.

Piemēram, kad Jupiters ienāk jūsu ceturtajā personīgo lietu mājā, tas iebilst pret Plutonu jūsu zīmē, kas ir dinamika, kas var būt gan spēcīga, gan iznīcinoša.

Svētību planētas Jupitera ietekmi aizēnos Plutons, tāpat kā jūsu vēlmi dominēt un/vai kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē.

Tas dos iespēju sēt jaunas nodomu sēklas 19. maijā, kas dabiski sakrīt ar Jauno Mēnesi. Vai jūtaties pārliecināti un droši tur, kur atrodaties?

Lasi vēl: “Katrs eņģelis pārstāv dažādus dzīves aspektus..”; Izvēlies eņģeli un saņem svarīgu, skaistu vēstījumu

Marss, karu un konfliktu planēta, 20. maijā ienāks Lauvā, ienesot jūsu attiecību mājā ugunīgu impulsu un kaislību.

Šo notikumu nevar ignorēt. No otras puses, Marss sadursies ar Plutonu jūsu zīmē, kur attiecību dinamika var kļūt toksiska un nestabila.

Šajā laikā jums ir jāapzinās savas vēlmes, jo tās var nākt no tumšas vietas.

Leave a Comment