Uzkopjot mājokli, Solvita atrada slepenu vīra tālruni. Tajā ieraudzītais viņas laimīgo dzīvi “pārvērta drupās”

Īsziņu bija sūtījusi kontaktos iekļauta persona vārdā Lienīte. Kas tā par Lienīti… Solvita pārlapoja visus saņemtos ziņojumus no šā adresāta.

Lienīte bija sasūtījusi Danielam īsziņas un fotogrāfijas, no kurām bija pilnīgi skaidrs, ka abus saista romantiskas jūtas. Solvitai būtu gribējies domāt, ka tas ir Daniela vecais tālrunis, un arī sarakste sena. Tā laikam ir viņa bijusī sieva, ar kuru viņš vairs nesazinās. Tikai nebija skaidrs, kāpēc viņš neko neteica Solvitai.

Taču šī teorija uzreiz cieta krahu. Lai kā Solvita gribēja sevi maldināt, īsziņu datumi bija pavisam neseni. Un, kad sieviete pilnībā saprata, kas par lietu, viņa noslīga uz grīdas, atspiedusies ar muguru pret gultu. Vai tas ir kaut kāds stulbs seriāls? Tā nevar būt patiesība. Solvita pat baidījās pat domās izteikt šos vārdus: otrā ģimene.

Solvitu pēkšņi pārņēma vēlme piezvanīt uz šo numuru, uzbrēkt šai Lienītei un pieprasīt, lai liek Danielu mierā. Vai arī pajautāt, kā tas viss varēja tā notikt, un vai Daniels maldina arī Lienīti. Tomēr Solvita nepavisam nevēlējās sabojāt fotogrāfijā redzamās mazās meitenes dzīvi, bērni nevar būt vainīgi tēvu grēkos.

Tad pie durvīm parādījās mazais Jančuks.

– Mammu, es pabeidzu tīrīt savu istabu.

Zēns lepni paskatījās uz Solvitu. Sieviete mēģināja smaidīt, skatoties uz dēlu, bet tā vietā pār viņas vaigiem bira asaras.

– Mammu, kas noticis? Tu sasities? dēls nekavējoties pieskrēja pie mātes, sāka viņu mierināt un glāstīt viņas galvu.

– Nāc, es papūtīšu, un viss pāries. Tu tikai pasaki man, kur tev sāp!

 

Kad vīrs atgriezās mājās, Solvita viņu sagaidīja tā, it kā nekas nebūtu noticis. Klausījās, kā viņam gājis darbā, skatījās, kā Daniels spēlējas ar dēliņu.

– Es atkal došos komandējumā pēc divām nedēļām, Daniels viņai teica pirms gulētiešanas.

– Labi. Noteikti pasveicini Lienīti!

Daniels neizpratnē paskatījās uz sievu, un Solvita viņam visu mierīgi izstāstīja. Daniels zvērēja sievai, ka mīlot tikai viņu un esot gatavs aizmirst Lienīti. Bet Solvita nesaprata, kā viņš var ko tādu pateikt. Vai viņš tiešām ir gatavs pamest savu miesīgo meitu?

Drīz Solvita iesniedza šķiršanās pieteikumu. Sievietei bija grūti redzēt dēla bēdas, taču viņa nespēja piedot vīra nodevību un neredzēja iespēju turpmākai kopdzīvei.

Lasi vēl: Bīstamais pilnmēness 23. maijā. Ko kategoriski nedrīkst darīt un kā pareizi pavadīt šo dienu

Solvita visu laiku domāja, vai vēl kādreiz spēs uzticēties vīriešiem. Viņa nezināja atbildi uz šo jautājumu. Viņas dzīvē tagad bija tikai viens mīļotais vīrietis, kuru viņa mīlēs līdz pat mūža beigām. Tikai Jančuks.

Bet ko tu domā par šo sirdi plosošo stāstu? Vai, tavuprāt, Solvita rīkojās pareizi, iesniedzot šķiršanās pieteikumu, vai arī viņai par katru cenu vajadzēja saglabāt ģimeni? Lūdzu, pastāsti savu viedokli komentāros un dalies ar rakstu sociālajos tīklos. Būsim tev pateicīgi!

 

Leave a Comment