Uz debesu valstību klusi un nemanot devies izcils rakstnieks un ģimenes cilvēks; viņu atrada mājās

Uz debesu valstību klusi un nemanot devies izcils rakstnieks un ģimenes cilvēks. Viņš bija pazīstams ar sarakstītām ļoti populārām grāmatām. 

Mācītāji uzsver, ka nevajag ilgi apraudāt aizgājēju. Tiek uzskatīts, ka cilvēks pēc aiziešanas pāriet citā pasaulē, bet ne uzreiz, kādu laiku dvēsele atrodas blakus mīļajiem un vēro viņus.

Dvēsele skums, ja redzēs ka tuvinieki bez mitas apraud viņus. Ir atļauts skumt, taču ne ilgi. Ir jāspēj samierināties ar zaudējumu un ļaut tuvinieka dvēselei ceļot tālāk.

89 gadu vecumā mūžībā aizgājis Kormaks Makartijs. Slavenais amerikāņu rakstnieks aizsaulē devās savās mājās. Klusi un nevienam nemanot.

Kormaka sirds apstājās Santafē, Ņūmeksikā. “Makartijs aizsaulē devās savās mājās dabisku iemeslu dēļ. Viņa dēls Džons Makartijs to apstiprināja,” norāda izdevējs Alfrēds A. Knopfs, ar kuru rakstnieks sadarbojās.

Lasi vēl: Bezpajumtnieks pieņēma savā miteklī mazu meiteni. Neticami, bet viņa dzīve negaidot sagriezās kājām gaisā!

Rakstniekam līdz 80 gadu jubilejai atlika vien nepilns mēnesis. Makartiju atceras ne tikai kā romānistu, bet arī kā lugu un scenāriju rakstnieku. Viņš savā darbā ieguldīja visu savu sirdi un dvēseli.

Kormaks dzimis turīgā ģimenē Providensas štatā. Savu pirmo stāstu viņš publicēja studentu avīzē. Makartijs uzrakstīja vairākus kulta romānus, tostarp “No Country for Old Men”, “Ceļš”, “Dārza sargs”, “Dieva bērns”, “Zirgi, zirgi”, “Asins meridiāns” un “Darkness Outside”.

 

Leave a Comment